iratmegsemmisítés

A szemeteskukák 77%-a elég információt tartalmaz ahhoz, hogy tulajdonosának teljes személyazonosságát vissza lehet nyerni belőle. Döbbenetes, de az érzékeny információk, adatok védelméért nem csak a magánszemélyek nem tesznek eleget, de a magyarországi KKV-k sem jeleskednek benne. A hazai kis- és középvállalatok között mért kutatás alapján elmondható, hogy 10%-uk a normál szemeteskukába dobja bele érzékeny adatokat tartalmazó leselejtezett iratait is. 17%-uk szenvedett már közvetlen anyagi kárt, vagy piaci pozíció romlást adatlopás következtében, pedig ezek a problémák elkerülhetőek lennének megfelelő iratmegsemmisítés alkalmazásával.

Természetesen ebben az adatban benne van az elektronikus adatlopás is, és nagyon is fontos a számítástechnológiai biztonság. Azonban a papír alapon lévő adatok illetéktelenek kezébe való jutása ellen könnyen tehet. Először is: NE DOBJA A SZEMETESKOSÁRBA az érzékeny információt tartalmazó papírjait. Semmisítse meg őket!

Iratmegsemmisítés erre szakosodott partnerrel

Természetesen elvégezheti saját cége számára az iratmegsemmisítést, vagy elvégeztetheti a cég bármely alkalmazottjával, ehhez elég lehet egy egyszerű iratmegsemmisítő malac is, ám ez se biztos, hogy mindig elég.

Ezért is vannak olyan cégek, mint a Docutár Iratkezelő és Szolgáltató Kft., amely évtizedes tapasztalattal bír ebben a tevékenységben, Így rájuk bízhatja leselejtezett, vagy leselejtezésre váró iratait. Tisztában vannak a biztonsági kockázatokkal, szabványokkal, a különböző iratkezelési és megsemmisítési technikákkal. Keresse fel a Docutárt, és végeztesse velük az iratmegsemmisítést, míg Ön nyugodtan koncentrálhat cége főbb tevékenységére. Ne járjon úgy, mint a szektor csaknem egy ötöde, ne hagyja, hogy adatait ilyen könnyedén ellopják, tegyen ellene!

Iratmegsemmisítés a KKV szektornak

Post navigation