irattározás

Napjainkban, az elektronikus és online fejlődés korában is rengeteg papír alapú iratot használunk. A sok természetvédő kampány ellenére is nehezen tudunk átállni az elektronikus adatkezelésre, pedig megannyi problémától megkímélhetnénk magunkat. Ilyen például a vaskos iratok cipelésétől sajgó derék, vagy az irodánkban ékeskedő papírhegyek, melyek megfelelő iratkezelés nélkül leginkább szemétdombra emlékeztetnek.

Iratkezelés, mint alternatíva

iratkezelés okosanSzerencsére, mint minden problémára, a nagy helyigényű céges irataink külső, biztonságos tárolására is van már lehetőségünk. Ennek több előnye is van.

Lecsökken a dokumentumok, iratok keresésére fordított időnk, valamint annak esélye, hogy fontos irataink idő előtt selejtezésre kerüljenek. A papíralapú dokumentumok mennyisége is csökken, a már szükségtelen iratok megsemmisítésével vagy irattárba szállításával. Az irattár gondoskodik a megfelelő védelemről,többek között a káresetek elleni intézkedési tervekkel is. Mindezek mellett az irattár a hatósági ellenőrzések esetén gyorsan szolgáltatja ki a kért információkat.

A nyomtatott iratok végét jelentő iratkezelő rendszer

A számítógépes iratkezelő rendszerek bevezetésével adataink, és irataink kezelése sokkal olcsóbbá és költséghatékonyabbá válik. Azonban a számítógépes iratkezelő rendszer megfelelő működéséhez is szükséges egy iratkezelési szakember, illetve szakirányú oktatásban részesült felhasználó.

Bárhogyan is döntünk, a választás előtt érdemes olyan szakemberhez fordulni, akik az iratkezelés szakmai szempontjait is figyelembe veszik a kiválasztásnál. A Docutar-nál megfelelő iratkezelő szolgáltatással várják az érdeklődőket, többek között az iratkezelést, tárolást és megsemmisítést is elvállalják.

Iratkezelés a céges papírhegyek ellen
Értékelés:

Post navigation


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.