A környezetünk tisztaságáért folyamatosan tennünk kell. Muszáj gondoskodnunk a falak megfelelő állapotáról is. Ebben segít a tisztasági festés.

Mikor van szükség tisztasági festésre?

A dohányzás, fűtőtestek, vagy akár a penész által okozott elszíneződés is indokolhatja a tisztasági festést. Ezen kívül meg kell említeni még a család kis kedvenceit. Bizony a kutyák és a macskák is megkárosíthatják a falakat. A tappancsukkal összekoszolhatják sőt akár meg is karcolhatják a falakat. De van néhány olyan élethelyzet is amikor nem szabad megfeledkezni a tisztasági festésről. Ha használt lakást vásárolunk, vagy albérletet váltunk, illetve kisgyermekünk van, akkor nem hagyhatjuk ki a tisztasági festést.

Miért hívj szakembereket a tisztasági festéshez?

A tisztasági festést a cégek általában rövid határidőn belül és rendkívül kedvező áron vállalják el. Gyorsan elkészül. Mivel ez a legegyszerűbb módszere a festésnek, ezért nincs szükség faltisztításra, vakolásra, felület kiegyenlítésre, csupán egy- legfeljebb két réteg festéket kell felvinni a falra. Ennek ellenére sem érdemes a tisztasági festést önállóan megcsinálni, hiszen csak a megfelelő festőszerszámokkal lehet ragyogóvá tenni a falakat.

Hogyan segíthet a tisztasági festés a penész eltávolításában?

A penészt, véglegesen eltávolítani kizárólag megfelelő hatóanyagokat tartalmazó festékkel lehet. A penész mélyen beszívódik a falakba, ezért tartósan oldó, minden spórát megsemmisítő penészölő, hővédő festéket érdemes használni.
Kiváló eredmények érhetőek el a Thermovital penészölő festékkel. Ez a festék apró kerámia gömböket és speciális párafelszívó kötőanyagot tartalmaz. Ezek a golyók kiváló hőelosztók, hővezetők, és fel is melegszenek. Így a Thermovital penész eltávolítása mellett jelentős mértékben csökkentheti a fűtési költségeket is.

Tisztasági festés
Értékelés:

Post navigation


One thought on “Tisztasági festés

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük