A higiénia mindannyiunk életében fontos szerepet kap. A testünk megfelelő higiéniai állapotáért bizony sokat kell tennünk, hiszen gyakran komoly veszélynek van kitéve. Persze ma már könnyű helyzetben vagyunk, hiszen számos olyan termék van például tisztálkodási szerek illetve speciális tárolók, amelyek segítségével higiénikusabbá tehetjük a testünk állapotát. Ilyen speciális tárolók például a papíradagolók.

A papíradagolókkal te is biztosan találkoztál már, hiszen számos szállodában, illetve a benzinkutak mosdóiban, vagy néhány közösségi mosdóhelyiségben is folyamatosan használják. Sőt egyes mobil wc-k is fel vannak szerelve ilyen eszközzel. Két fő típusa van. Az egyiket a kéztörlő papír a másikat pedig a toalett papír tárolására fejlesztették ki.

Miért használj te is az otthonodban papíradagolókat?

A papíradagolók általában fehér színű műanyagból készültek, számos eltérő méretben szerezhetőek be, ennek és a designnak köszönhetően illeszkednek a fürdőszobában és a toalettben található polcokhoz, csempékhez és a kisebb nagyobb elektromos felszerelésekhez is. És persze a papír adagolókat egyszerűen, ha van egy kis kézügyességed, akkor akár önállóan is a falra szerelheted.

A papíradagolók további előnye az, hogy tökéletesen záródnak, ezért a tekercses kéztörlők és a toalett papírok is mindig minden szennyeződéstől elhatárolva tárolhatóak. De a toalett papír és a kéztörlő adagolók kialakításakor figyelembe vettek praktikus szempontokat is. Így ezekből a tárolókból mindig tisztán és gyűrődésektől mentesen veheted ki a papírtörlőket.

A komfortos használat mellett a papíradagolók könnyen fel is tölthetőek, illetve egyszerűen, néhány mozdulattal le is törölhetőek. Ezen kívül a mindennapi használathoz szükséges kéztörlőket és a toalett papírt is kedvező áron szerezheted be.

Papíradagoló

Post navigation