A folyamatos áramellátás a komfortos élet egyik alapfeltétele. Mondhatjuk azt, hogy mindenhol használjuk az áramot. Számos módon előállítható az elektromos áram. A folyamatos áramellátás biztosításához szükség van több termékre is. Egyik ilyen a szünetmentes tápegység.

Miért van szükség szünetmentes tápegységekre?

A szünetmentes tápegységek elsősorban a vállalkozások illetve közigazgatási szektor néhány területén kapnak nélkülözhetetlen szerepet. A vállalkozások esetében a termelő tevékenység, illetve a szolgáltatások zökkenőmentes végrehajtása érdekében a közigazgatási ágazatokban például az orvosi ellátás állandó biztosítása miatt van szükség valamilyen szünetmentes tápegységre.

Melyik terméket érdemes kipróbálni?

Világszínvonalú minőségű szünetmentes tápegységeket gyárt az Olaszorszgban alapított Riello Power Sollution Spa. Ez a cég a minimális áramellátást igénylő tevékenységekhez valamint a nagy mennyiségű elektromos áram felhasználásval működő cégek feladataihoz is gyárt különböző típusú szünetmentes tápegységeket. Egyik ilyen termékük a Riello Sentinel Power.

A Riello Sentinel Power legfontosabb jellemzői

A Riello Sentinel Power a mindig tökléletes áramellátást igénylő ugynevezett kritikus kategóriába sorolt szervezeti egységek, például az orvosi rendelők, örző- védő vállalatok illetve biztonságtechnikai rendszerek működését biztosítja.

Hogyan valósul meg mindez?

Riello Sentinel Power olyan alapanyagokból készült, amelyek a szélsőséges időjárási viszonyok esetében is garantálják a folyamatos használatot. Ezen kívül a tápegység több módon üzemeltethető. Lehetőség van online működtetésre, de off-line az úgynevezett ekonomikus üzemeltetés is megoldható. Ezen kívül a Riello Sentinel Power közvetlenül manuálisan is szabályozható, de szoftwereken keresztül is irányítható.

Riello Sentinel Power
Értékelés:

Post navigation


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük