Az egészségi állapot megőrzéséért folyamatosan tenni kell. A táplálkozás, a mozgás, a rendszeres menedzserszűrés nagyon sokat segítenek a súlyos szövődményekkel együtt járó betegségek megelőzésében. Azonban a precíz odafigyelés mellett is kialakulhatnak komoly betegségek. Sérülhetnek a porcok, artrózis is keletkezhet. Erre az élethelyzetre is van több megoldás.

Mi az artrózis?

Az artrózis vagy más néven porckopás az ízületeket érintő degeneratív elváltozás, ami egy rendkívül fokozott fájdalom érzettel és gyulladással jár együtt. A modern élet egyik ismert betegsége.

Hogyan védekezhetünk az artrózis ellen?

A porcerősítés első lépése az étrend átalakítása. A táplálékok nagyon intenzív hatást gyakorolnak a porcok működésére is. Ezért az artrózisban szenvedőknek érdemes a tésztafélék, illetve minden magas szénhidrát tartalmú ételt kicserélni. Tökéletesen helyettesíthetőek fehérjékben és rostokban gazdag ételekkel például szárnyasokkal, halakkal, tejtermékekkel és friss zöldségekkel. Ezekből az alapanyagokból változatos és nagyon finom hideg- és meleg ételek állíthatóak össze. A mediterrán országokban pedig naponta fogyasztják ezeket az ételeket.

A másik nagyon hatékony porcerősítő módszer a gyógytorna. Az artrózis kellemetlen tüneteit speciális mozgásformákkal lehet csökkenteni. Kizárólag gyógytornász szakértő által összeállított, az egészségi állapothoz tökéletesen igazodó gyakorlatoknak van porcerősítő hatása. A porcok javulása érdekében kitartóan kell gyakorolni minden nap.

A harmadik rendkívül eredményes porcerősítő lehetőséget a táplálék kiegészítők nyújtják. Egyik ilyen táplálék kiegészítő az Artroflex Plusz.

Hogyan hat az Artroflex Plusz?

Az Artroflex Plusz egy speciális eljárással előállított kollagén peptidnek köszönhetően fejt ki porcerősítő hatásokat.

Porcerősítő
Értékelés:

Post navigation


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.