mobil wcRendezvényeken, építkezéseken megszokott a mobil wc és pissoirok alkalmazása. Szigorú közegészségügyi előírások vonatkoznak arra, hogy mely esetekben milyen típusú és számú toalettet kell biztosítani az adott területen. Csak megfelelő ÁNTSZ engedéllyel ellátott mobil wc kerülhetnek kihelyezésre, ezért nem mindegy, honnan rendeli meg ezeket.

Nem elhanyagolható szempont az sem, hogy például az építési területen dolgozók számára mennyi időt vesz igénybe, míg elérik a mosdót, illetve hány darab áll ebből rendelkezésre. Rendezvények esetében pedig fontos, hogy az eseményen való részvétel élmény legyen, ne essen ki idő a mellékhelyiség keresgélésével. Továbbá az akadálymentesített mobil wc bérlés nagy segítséget jelenthetnek a mozgáskorlátozott emberek számára, hogy kellő kényelemmel tudják azokat igénybe venni.

Kiktől bérelhető a legjobb mobil wc?

Ideális megoldás tehát a mobil toalett, mert számuk előre tervezhető, szállításuk, cseréjük és takarításuk könnyedén megoldható. A Merkon kft. több cégcsoportból és üzletágból áll, egyik ilyen szolgáltatása a mobil wc és pissoirok bérbeadása és üzemeltetése. A hét minden napján elérhető diszpécserszolgálat a megrendelők igényeit szem előtt tartva tanácsadással is segítséget nyújt a legmegfelelőbb megoldás kiválasztásában.

Az egymásra épülő szolgáltatások biztosítják, hogy a Merkon kft több típusú gépjárműve közül a legmegfelelőbb szállíthatja a mobil wc-ket is a megadott helyre, így biztosítva a folyamat gördülékenységét és hatékonyságát, valamint szinte azonnal ki tudjuk szállítani az összes mobil toalettet.

Mobil wc bérlés profiktól
Értékelés:

Post navigation


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük