mobilház

Egy család tagjai minden évben nagyon várják, hogy végre nyaralni mehessenek és kipihnhessék az év nehézségeit, fáradalmait. A nyaralások napjainkban nagyon drágák, a szállásadók, hotelek mondhatni nem olcsó ajánlatokkal kecsegtetik az érdeklődőket. Így egy többtagú családnak mélyen a zsebébe kell nyúlnia, ha tényleg élvezni akarja a szabadságának idejét. De a problémára van megoldás, főleg, ha a családnak van egy konkrét helye, ahová minden évben elmegy nyaralni. Sajnos kevesen engedhetik meg maguknak, hogy vásároljanak egy nyaralót, ám a mobilházak kiváló megoldást jelentenek még az átlagkeresetűeknek is. Viszonylag olcsón hozzájuk lehet jutni, így könnyen szert lehet tenni egy otthonias nyaralóra, sőt, amikor nem tartózkodunk ott a nyáron, akár ki is lehet adni, így rövid idő alatt vissza is hozható az ára, a későbbiekben pedig plusz bevételt jelent az adott háztartás számára.

Milyen előnyei vannak még a mobilházaknak?

A világ és a technológia rohamos fejlődésének köszönhetően a mobilházak ma már az év bármely szakában használhatóak, így télen is van módunk kiruccani a vidéki nyaralónkba, hiszen napjainkban a mobilházakban is megoldható a fűtés kialakítása.  Országunkban még gyerekcipőben jár a mobilházak iránti kereslet, ám a fejlettebb országokban ez a szám rohamosan nő, ami nem véletlen, hiszen számtalan előnnyel rendelkeznek. Amerikában és Angliában például teljes lakóparkokat létesítettek mobilházakból, amelyek bármikor átszállíthatóak egy másik területre, így a költözés is pofon egyszerűvé válik. Külföldön nem csak nyaralóként vásárolják meg a mobilházakat, hanem teljesértékű otthonként is.

Tipp: Ipari világitás a Bertonnál

A 4 évszak biztos mobilházakban luxus körülmények is kialakíthatóak. A mobilház gyorsan felállítható, nem kell hozzá építési engedély é,s amint már említettük, rendkívül alacsony áron szerezhetőek be a téglaépítésű házakhoz képest. A mobilházak költözésrekész állapotban szerezhetőek be, majd egy szállításra alkalmas járművel viszik az előkészített alapra. Az, hogy milyen dizájnnal és elosztással szeretnénk a mobilházat, az teljesen az igényeinken múlik.

Hogyan nyaraljunk otthonosan?

Post navigation


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük