Infrapanel és infrafűtés

Sokan még mindig úgy gondolják, hogy árammal fűteni drága és nem éri meg, holott ez az állítás már nem állja meg a helyét. AZ elektromos fűtés kiváló megoldást jelent és jóval kevesebb a beszerelési költség is. Gondoljon csak bele, mennyibe kerül kiépíttetni egy komplett fűtésrendszert a lakásban, és mennyibe kerül pár infrapanel felfúrni a falra. Az évek folyamán egyre nagyobb népszerűséget kaptak az infrapanelek és emiatt egyre többen döntenek úgy, hogy ilyen fűtési megoldást választanak az otthonukba. Nézzük, hogy milyen előnyei vannak az infrapaneleknek és az infrafűtésnek!

Az infrafűtés és infrapanel előnyei!

Szerintünk az egyik legfontosabb előny, hogy az elektromos fűtés esetében nincsen égésanyag, így tökéletesen biztonságos, nem léphetnek fel olyan körülmények, mint a gázkonvektorok esetében. Rendkívül kis helyet foglalnak ezek az eszközök, így szinte bármelyik falra felhelyezhetőek, ráadásul felszerelésük is gyerekjáték, csak a tartókonzolt kell felerősíteni a falra, melyre aztán az infrapanelt kell helyezni. Körülbelül 10 perc alatt megvan a felszerelés és többletköltséget sem jelent a kiépítése. Mindegyik infrapanelt fel lehet szerelni termosztáttal is, így mindig egységes hőmérséklet lesz az egész szobában. Ha mégsem használna termosztátot, akkor se aggódjon, mivel pár perc alatt érezteti hatását az elektromos fűtés, nem kell hosszú perceket várnia, hogy meleget érezzen. Az ezekből az eszközökből áradó hő kellemes érzetet ad, sokan a nap sugaraihoz hasonlítják. Tervezés szempontjából is kiváló megoldást jelent az infrafűtés és az infrapanel, mivel egyszerűen meg lehet határozni, hogy mégis milyen teljesítményű panelekre van szükség az adott helyiségben. Tisztításuk is egyszerű, csupán csak egy enyhén nedves törlőrongy kell hozzájuk. Garancia szempontjából is előnyös választás lehet az infrafűtés, mivel a legtöbb panelre, több, mint 10 év garanciát biztosítanak.

Hol vásároljon infrapanelt?

A Goldinfrafutes.hu weboldalon kiváló áron talál minőségi infrapaneleket és különböző típusú infrafűtési megoldásokat. Kérje ingyenes tanácsadásukat és felmérésüket, melynek keretén belül meghatározzák, hogy milyen teljesítményű és mennyiségű panelre lesz szüksége.

Az infrafűtés és infrapanelek előnyei!

Post navigation