iroda

Napjainkban egyre többen vágynak A vagy B kategóriás irodákba, ezt bizonyítja az is, hogy csökkent a bérházakban kialakított iránt a kereslet. A családi házakban, lakásokban kialakított irodák alapterülete jellemzően kisebb, ez is nagyban hozzájárult ahhoz, hogy kevesebben kötnek bérleti szerződést. Egy irodaház esetében még egy 400 négyzetméteres bérlemény is sok esetben kicsinek számít, a lakásokban kialakított iroda pedig kis esetben haladja meg a 100 négyzetmétert. Ezért van az, hogy a fővárosban is egyre több irodaház építését láthatjuk. A prémium irodák ráadásul növelik a teljesítményt, motiváltabbá teszik a dolgozókat, tehát lényegesen hatékonyabb munkavégzés érhető el.

A mai modern irodák kialakítása meglehetősen egyedi, modern bútorok, praktikus kiegészítők jellemzik. Továbbá a technikai felszerelésük is kiváló és kényelem szempontjából is ideálisak. A mai modern generáció nem szeretne szürke, lehangolt munkakörnyezetben dolgozni, sokkal inkább vonzza őket a színes, vidám, praktikusan berendezett iroda, ahol a pihenésre, szusszanásra is van lehetőségük. A kényelmes íróasztalok, székeken és modern technológián kívül elengedhetetlen kellékek a növények, amelyek pozitív hatást gyakorolnak a munkavállalókra, ezen kívül alap konyhai felszerelésekre is szükség van, gondolunk itt kávéfőzőre, vízforralóra, evőeszközökre, poharakra, tányérokra, mikrohullámú sütőre vagy hűtőre. A falakat fel lehet dobni absztrakt képekkel, matricákkal, például az adott cég logójával, sőt sok helyen olyan faliújság is van, ahol a dolgozók üzenhetnek egymásnak, vagy kitehetnek csapatépítéssel, a cég történéseivel kapcsolatos képeket.

Egy A kategóriás irodaházban lényeges, hogy rendelkezésre álljon a tárgyaló helyiség, ahol a megbeszéléseket, szerződéskötéseket le lehet bonyolítani az ügyfelekkel, partnerekkel. Az ügyfelek is sokkal jobban fogják érezni magukat a modern környezetben, hamarabb kialakítható a bizalom, és lényegesen rövidebb idő alatt lehet megállapodást kötni. A tárgyalóban is rendelkezésre kell álljon némi felszerelés, például projektor vagy monitor, hogy a prezentációkat gördülékenyen le lehessen bonyolítani.

Irodát, termet bérelnél? Rendezvénytermek, tárgyalótermek, oktatótermek bérlésének nagyszerű lehetősége vár a meety.hu-nál!

Milyen extrák lehetnek még egy modern irodában?

Napjainkban több irodaházban alakítanak ki olyan helyiségeket, ahol a dolgozók kikapcsolódhatnak napközben. Ide helyezhetünk mondjuk babzsákfoteleket, de még egy csocsóasztal is jó választásnak bizonyulhat.

Tipp: érdekes linkek

Mitől prémium egy prémium iroda?
Értékelés:

Post navigation


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük