boldog kutya

A biztonság rendkívül fontos szerepet kap az életünkben. Önmagunk, hozzátartozóink és az értéktárgyaik megóvása érdekében számos dolgot tehetünk és teszünk is meg. Köthetünk különböző típusú biztosításokat, az ingatlanunkra kiépíthetünk behatolás jelző rendszereket és zárakat, és használhatunk akár különböző típusú nyomkövető rendszereket is. Ezek a rendszerek már lehetővé teszik azt is, hogy a kedvenceink biztonságáról is gondoskodjunk egy jól működő kisállat követés rendszerrel.

macska

Miért lehet szükséges a kisállat követés?

A kisállataink bizony bármikor elkóborolhatnak. Elég egy óvatlan pillanat és már el is veszítettük őket a szemünk elől. Ezen kívül sajnos bizony van számos olyan élethelyzet is, amely a kedvenceinket is veszélybe sodorhatja. Gondolj csak bele mennyire megijedhetnek egy ünnepélyes rendezvényen mondjuk egy sörfesztiválon, vagy Szilveszterkor a petárdák durrogásakor, sípoláskor.

Mit tudnak a kisállatkövető rendszerek?

A kisállat követő rendszerek mindig egyértelműen megmutatják azt, hogy most éppen hol tartózkodik a kedvenced, így mindig tudni fogod, éppen hol kóborol.

Hogyan használhatod a kutyádnál a kisállat követő rendszert?

Nagyon egyszerűen, hiszen egy gps nyomkövető nyakörv segít ebben. Ez a nyakörv ugyanis könnyű súlyú, komfortosan illeszkedik az állatod nyakára, akár egész nap is hordhatja. A GPS- Chip, az antenna és az akkumlátor pedig biztosítja a folyamatos elérhetőséget is. Usb töltővel egyszerűen feltölthető az akkumlátor. A kisállat követéshez csupán internet kapcsolatra lesz szükséged.

Kisállat követés állatkáink védeméért

Post navigation


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük