A személy autók jelentős mértékben könnyebbé teszik az életünket, hiszen kényelmesek, bármikor használhatjuk azokat, és rendkívül rövid idő alatt eljuthatunk velük bárhova. A személy kocsikat számos formában használhatjuk. Hívhatunk egy taxit, bérelhetünk autót, vásárolhatunk saját kocsit, de igénybe vehetünk gépjármű flottakezelés szolgáltatást is.

gépjármű flottakezelés

Melyek a gépjármű flottakezelési szolgáltatás legfőbb jellemzői?

Ha a gépjármű flottakezelési szolgáltatást választod, akkor az autót akár a saját céljaidra, valamint a céges ügyek elintézésére is használhatod. Rövid távra, néhány hónapra, vagy akár több évig is hozzá juthatsz így autóhoz. A gépjármű flottakezelés legnagyobb előnye talán az, hogy kizárólag a flottakezelő céggel állsz kapcsolatban, aki az autó szabályoknak megfelelő használatához szükséges összes feladatot elvégzi.

Mire térj ki feltétlenül a gépjármű flottakezelés előtt?

Először is válaszd ki azt az autót, amelyet szívesen vezetnél! Ha ez megvan, figyelj a szerződésre is! Gondolj arra, hogy az árak egyértelműen meg legyenek határozva, térj ki a devizanemre és a futamidőre is. Arra azonban készülj fel, hogy így is változhat a szolgáltatás díja, például az áfá-ra vonatkozó szabályok módosítása miatt.

Most, hogy már megvan az autó és tisztában vagy a saját költségeiddel is, gondolj mindennapos használathoz szükséges dolgokra is:

Kezdjük a biztosítással. A gépjárműveket csak akkor vezethetsz, ha az rendelkezik biztosítással. Szóval lehetőség szerint válassz olyan flottakezelő céget, amely egész Európára kiterjedő Casco biztosítást köt.

Akkor most nézzük a közlekedést. A kocsik használatához bizony mindig az évszaknak megfelelő gumiabroncsra lesz szükség, ezért gondolj a téli és nyári gumi cseréjére. Jó ha tudod azt is, hogy a gépjármű flottakezelő szerviz szolgáltatást is biztosít, amely tartalmazza a kötelező és a rendkívüli esetekben például a balesetek miatt indokolt javítási munkákat is, sőt a cég a szerviz időtartamára csere autót is biztosít. Ezen kívül asszisztencia szolgáltatás keretében bármikor kérhetsz telefonos segítséget, sőt ha szeretnéd, akkor sofőrt is ajánl a cég.

Miért éri meg a gépjármű flottakezelés?
Értékelés:

Post navigation


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük