A Technogym már több, mint 30 éve nyújt kiváló wellness megoldásokat. A fitneszgépeik prémium minőséget képviselnek, alaposan átmozgatják az izomzatot. A vállalat célja az egészségtudatos életmód és a kiegyensúlyozottság elérése, illetve hogy növeljék az otthoni fitnesz megoldások iránti igényt. Az Olasz márka folyamatosan törekszik arra, hogy a fitnesz hedonista koncepciója átalakuljon. Ez a szemlélet elsősorban arra irányul, hogy egyszerre legyen fontos a testmozgás, egészséges táplálkozás és mindenek előtt a pozitív hozzáállás. A Personal termékcsalád is ezt hivatott támogatni, hiszen ez az életstílus jelenti a jövőt a felhasználók számára.

Antonio Citterio, az Olasz formatervező munkásságának eredménye, hogy ezek nem csupán gépek, hanem valódi dizájn berendezési tárgyak, amelyek tökéletes kiegészítői a belső tereknek. A Technogym eszközöket a kifinomult Olasz elegancia, kimagasló minőség, digitális technológia és az egyszerű használat jellemzi. A berendezések megalkotása hihetetlen mértékű szaktudást igényel, hiszen nem csak az esztétikus megjelenés a számottevő, hanem a kifinomult anyaghasználat is.

Amikor az ügyfél rendel egy terméket, lehetősége van felvenni a kapcsolatot egy belsőépítéssel foglalkozó szakemberrel, aki segítségére lesz abban, hogy az otthonához igazítsa az adott berendezést és figyelembe veszi a belső terület adottságait is, például a rendelkezésre álló területet, valamint a stílust.

Elengedhetetlen a tökéletes harmónia megteremtése!

A testi-lelki egészség az otthonunkban is elérhető a Technogym gépek segítségével. A wellness életstílus kedvelői maximálisan elégedettek lesznek, mivel a termékcsaládok mindegyike prémium minőséget, kiemelkedő tudást képvisel. A futópad, teremkerékpár, elliptikus tréner egyaránt támogatják a kardiovaszkuláris edzéseket, biztonságosan alkalmazhatóak, illetve edzés közben számtalan funkció érhető el. Az egyensúly és a rugalmasság fejlődéséhez is nagyban hozzájárulnak, garantált, hogy az edzések maximálisan élvezhetőek lesznek, valódi élményt jelentenek majd a felhasználónak.

Ismerd meg a Technogym fitness megoldásait!
Értékelés:

Post navigation


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük