Mindannyiunk szervezete tartalmaz bizonyos mennyiségű zsírt. A túlzott ételfogyasztás és a kevés mozgás eredményeként sajnos túl nagy mennyiségben is lerakódhat, ami túlsúlyt eredményez és bizony számos betegség kiváltó oka is lehet. Ez ellen azonban tehetsz. Rendszeres testmozgással akát kint, akár otthon egy szobakerékpárral, egészséges, vitamindús, könnyű és tápláló ételek, valamint legalább napi 2 liter kiváló minőségű ásványvíz elfogyasztásával kezelheted vagy megelőzheted a zsírproblémákat. Ha rendszeres időközönként részt veszel szakorvosi szűrővizsgálatokon, akkor konkrét tájékoztatást kaphatsz a tested testzsír %-áról, és szükség esetén az életmódod megváltoztatásához is iránymutatást ad a kezelő orvos. Persze a folyamatos odafigyelés ellenére is előfordulhat, hogy nem sikerül megszabadulnod az itt-ott felgyülemlett zsírrétegtől, illetve nagyon sovány embereknél is lehet olyan testtájék, ahonnan a rendszeres mozgás ellenére sem távozik el a zsír. Az ilyen helyzetekre ad kiváló megoldást az injekciós zsírbontás.

zsírbontás

Miért válaszd éppen az injekciós zsírbontást?

Az injekciós zsírbontás végeleges eredményt biztosít, hiszen a kezelt testtájakról eltávolítja a zsírt, és szinte minden testtájon kiváló eredményeket érhetünk el vele. Toka, has, csípő és fenék, térdhajlat, külső és belső combok egyaránt kezelhetőek.

Mire számíts, ha úgy döntesz, hogy részt veszel az injekciós zsírbontáson?

Ez egy helyi érzéstelenítésben végzett eljárás, amely során egy speciális alapanyagot, aqualyxot juttatnak a bőr felszíne alá. A zsírréteg vastagságától függően 2-4 beavatkozásra is szükség lehet. A kezelések a mindennapjaidat nem korlátozzák, hiszen nem tartoznak az operációk közé, nagyon rövid ideig tartanak így a munkavégzés előtt, vagy után is elvégezheted.

Mi történik a kezelés után?

A kezelt terület érzékenyebb lehet, mint korábban. Ki is pirosodhat, nagyon ritkán pedig daganat is keletkezhet az injekciók miatt. Ezek a kellemetlen elváltozások néhány napig állnak fenn, de minden esetben folytathatod a megszokott életmódodat.

Tüntesd el a makacs zsírt a testedről injekciós zsírbontással!

Post navigation


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük