foglalkozás egészségügyi vizsgálat

Az arcunk szépsége életünk végéig fontos szerepet kap. Naponta több alkalommal is teszünk a bőrünk ápolásáért és szépségéért. Tisztítás, sminkelés, masszírozás, hogy csak a legfontosabbakat említsem. Azonban az idő előrehaladtával a rendszeres és alapos gondoskodás ellenére is megjelenhetnek az arcunk egy egy részén a kellemetlen elváltozások. Egyik ilyen kiemelt terület az alsó szemhéj és a környéke. Szerencsére azonban van megoldás. Ez pedig az alsó szemhéjplasztika.

alsó szemhéj
alsó szemhéj

Hogyan segít az alsó szemhéjplasztika?

Az alsó szemhéjplasztikai beavatkozásokkal megszabadulhatunk az életkor változása miatt megjelenő ellazult bőrrétegtől, és a súlygyarapodás miatt megjelenő zsírrétegtől is. Különböző eljárások vannak. Részt vehetünk hagyományos plasztikai sebészeti beavatkozáson, vagy a modern lézeres kezelésen is.

Mi történik az alsó szemhéjplasztikai műtéten?

Az operáció egy legfeljebb három óráig tart. A műtét után haza is mehetünk, legfeljebb egy napig kell a kórházban maradnunk. Azonban számos dologra muszáj figyelnünk otthon. Ha több információra lenne szüksége az alsó szemhéjplasztika műtétről.

Mit csinálj a műtét után?

Az alsó szemhéjplasztikai beavatkozások után a kezelt területen átmeneti ideig megmaradnak a kék foltok és duzzanatok is. Nagyon kellemetlen látványt jelent és fájdalmat is okozhat, ezért akár lézeres, beavatkozáson, akár plasztikai sebészeti műtéten vettél részt mind képen azt ajánljuk, hogy használj antibiotikumokat tartalmazó cseppeket amit ilyenkor érdemes nagyobb mennyiségű fogyasztanod. Egyél sok c és k vitamint is. Ezen kívül a gyorsabb felépülés érdekében javasoljuk, hogy jeges borogatást is tegyél az alsó szemhéjadra. Ezen kívül feküdj és pihenj, nehogy a fájdalom miatt összeess. Öt maximum hét napig muszáj otthon maradnod, ennyi idő szükséges a szem környéki területeknek a regenerálódáshoz. Legkésőbb egy hét után már visszatérhetsz a munkahelyedre, azonban sminkelned kell ezt a területet is.

Mit tegyek, hogy a szem környéki területek hosszú ideig szépek maradjanak?

Az alsó szemhéjplasztika eredményeit 5-10 évig is élvezheted. Ha szeretnél tenni az arcbőröd szépségének a megőrzéséért, akkor figyelj a táplálkozásodra és kerüld a gyakori súlyváltozást.

Alsó szemhéjplasztika

Post navigation