Az esküvő fantasztikus ünnepet jelent mindenki számára, ezért számos lehetőséget keresünk, amellyel megőrizhetjük és később, akár több évtized múlva is felidézhetjük a legszebb emlékeket. Ennek érdekében videofelvételt és számos fényképet is készítünk a készülődés, a ceremónia, vagy éppenséggel az esküvői helyszínen. Ezeket csinálhatja a család valamely tagja vagy megbízhatunk profi fotóst. Ahhoz pedig, hogy könnyen át tudjuk majd tekinteni a fényképeinket, szükség lesz egy esküvői fotókönyvre.

esküvői fotó

Hogyan készül az esküvői fotókönyv?

Először is válasszatok egy olyan délutánt, amikor szabadok vagytok. Gondoskodjatok a nyugodt körülményekről vagyis szóljatok a legközelebbi ismerősöknek, hogy ne zavarjanak, kapcsoljátok ki a mobilotokat és tegyetek fel egy jó kis esküvői hangulatot felidéző zenét. Így biztosan tökéletesen rá tudtok hangolódni a közös életetek legszebb napjára. Ezek után kezdjétek el nézegetni a fényképeiteket. Alaposan nézzétek át az összes fotót, és tegyétek félre a legszebb és a legcsodálatosabb érzéseket kiváltó képeket, azokat, amelyeket szeretnétek az esküvői fotókönyvben látni.

Most, hogy már megvannak azok a képek, amelyeket szeretnétek bele rakni az esküvői fotókönyvbe tervezzétek meg az albumotokat. Fontos, hogy az esküvői fotókönyv elkészítése előtt pontosan tudjátok azt, hogy az egyes képeket milyen sorrendben szeretnétek elhelyezni. Érdemes az egyes helyszínek szerint haladni.

Gondoljátok végig azt is, hogy mekkora nagyságú esküvői fotókönyvet szeretnétek elkészíteni. Mi a nagyobb méretűt, a 30×30 cm-es könyvet ajánljuk, mégis csak a közös életetek legszebb napjának emlékeit tartalmazza. A méret kiválasztása mellett jusson eszetekbe még az esküvői fotókönyv borítója is. Esztétikus megjelenésű és kellemes tapintású borítót válasszatok. Ha ezzel megvagytok, akkor elérkeztetek az esküvői fotókönyv készítés utolsó feladatához. A digitális szoftwer használatával könnyedén megszerkeszthetitek a saját esküvői fotókönyveteket. Végül pedig elküldhetitek a partnerhez kinyomtatni.

Esküvői fotókönyv elkészítése

Post navigation


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük