autókárpit tisztítás

A jelenlegi járványhelyzetben elengedhetetlen, hogy tisztán tartsuk környezetünket és rendszeresen fertőtlenítsünk. Ez nem csak az otthonunkkal kapcsolatban igaz, hanem az autónkra is vonatkozik. Fontos, hogy a gépjárművet kívűlről és belűlről egyaránt tisztítsuk meg, valamint fertőtlenítsük, ezzel is csökkentve a fertőződés veszélyét, illetve a gombák, baktériumok, kórokozók megtelepedését. A műveletet ne csak egy benedvesített kendő segítségével vigyük véghez, hanem alkalmazzunk minőségi, márkás tisztítószereket, amelyek makulátlanul eltüntetik a szennyeződéseket.

A poratkák hamar megtelepszenek az ülések, padló szöveteiben, de még a tetőkárpit is tökéletes búvóhely számukra. A mikroszennyeződéseknek, gombáknak é egyéb szennyeződéseknek egyaránt.

Fantasztikus érzés, amikor egy makulátlan, tiszta, morzsáktól, állott szagoktól mentes autóba szállunk be a mindennapok során. Egy átlagos autómosás után egy szimpla porszívózás sajnos nem bizonyul elég hatékonynak, fontos, hogy ennél alaposabban járjunk el, főleg a mostani helyzetben. Amennyiben még hatékonyabbak szeretnénk lenni, akkor bízzuk a feladatot egy autókárpittisztítással foglalkozó cégre, akik megbízhatóak és bőven van már tapasztalat a hátuk mögött.

Miért jó a bio autókárpit tisztítás?

A teljes belső felületet alaposan kezelésbe veszi egy ezzel foglalkozó cég. Az esetek többségében házhoz jönnek és az autót sem szükséges szétszedniük, ahhoz, hogy teljesen makulátlan legyen. A bio autókárpit tisztítás lényege a széndioxid tartalmú tisztítószer keverék lényege, ami mélyen behatol a szövetbe és minden szennyeződést a felszínre hoz. Ehhez a megfelelő berendezésekre is szükség van, az ezzel foglalkozó cégek pedig rendelkeznek ilyen felszereléssel. A tisztítószer teljesen vegyszermentes és a száradási időt figyelembe kell venni, ami körülbelül 4-6 órát vesz igénybe.

Az autókárpit tisztítás jelentősége
Értékelés:

Post navigation


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük