Mi az a SLUGGING? Kipróbáltam!

Egy újabb arcápolási trend, amely Dél-Koreából ered. Gyakran bukkannak fel újabb és újabb arcápolási trendek és mindegyik rendkívül csábító, hogy adjak nekik egy esélyt. A legfrissebb trend az úgynevezett slugging, amit úgy tudnék lefordítani, hogy “meztelencsigát utánzó bevonat”. Első hallásra rémisztően hangozhat, de már tudom, hogy a koreai arcápolás tele van nem éppen szokványos összetevőkkel és eljárásokkal, hatásuk viszont tudományosan bizonyított. Utánajártam ennek a különleges szépségápolási trendnek és kipróbáltam a saját bőrömön is!

Mit is jelent a slugging, miért érdemes kipróbálni és mi a tudományos bizonyíték a meztelencsigához hasonló bevonat eredményességére? A Minji cosmetics koreai arcápolás blogban megtalálod a válaszokat!

Kiknek érdemes kipróbálni a slugging eljárást?

Kétség kívül a vazelin vagyis petrolátum a legjobban záró réteg, amit valaha a bőrödre kenhetsz. Ez a sűrű állagú, áttetsző gél azért jó az arcbőr sejtjeinek, mert tökéletesen a bőrbe tudja zárni a hidratációt, így csökken a bőr láthatatlan vízvesztése.

A slugging eljárást azoknak érdemes kipróbálni, akiknek dehidratált, vízhiányos az arcbőrük vagy akiknél feltűntek új, apró ráncok a bőr szárazsága miatt. Ezenfelül, a slugging zsíros bőrön is biztonságosan alkalmazható, hiszen a vazelin nem komedogén összetevő, így nem tudja eltömíti a pórusokat.

Ha szeretnéd tudni, hogyan kell a mindennapokban alkalmazni a slugging trendet, olvasd el a teljes bejegyzést a Minji cosmetics blogban! Kattints erre a mondatra, a teljes cikk olvasásához!

A ‘slugging’ egy új arcápolási trend Dél-Koreából

Post navigation


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük