Egy kis lazítás hétköznap esténként a fárasztó munka után, vagy egy hajnalig tartó buli a haverokkal, néhány órás kiszabadulás a lakótelepek falai közül, vidám programok a vendégek számára. Minderre lehetőség van a budapesti romkocsmákban. Kiváló italok nyáron a hűsítő sörök és koktélok, télen pedig a forralt borok és persze fantasztikus ételek mellett pihenhettek. A budapesti romkocsmákat a kiépítése és az egyedi programok teszik hangulatossá.

romkocsma

A legtöbb valamelyik bérházban található de gyakran tartozik hozzá fűthető terasz vagy akár kerthelyiség is. A budapesti romkocsmák kialakítás rendkívül változatos. Ha szeretitek az egyszerűséget, akkor lemehettek valamelyik minimális design típusú romkocsmába, amelyik sokszor egy kis pincében, tényleg romos, vakolat nélküli téglafalak között működik. De ha fontos nektek a komfort, akkor beülhettek olyan kocsmákba is, amelyek a legmodernebb építészeti trendek alapján épültek. A legtöbb budapesti romkocsma egyedi enteriourrel vár benneteket. Több évtizedes sámlikon, nagyanyánk korabeli foteleken, egyszerű sörpadokon, vagy éppen összecsukható élénk színű kemping székeken iszogathattok és beszélgethettek. A bár pedig lehet akár egy átalakított Trabant, vagy éppen kisbusz is. Persze kortárs művészek képeit vagy szobrait is láthatjátok egy – egy romkocsmában, sőt sokszor találkozhattok is az alkotókkal. De sok helyen rock vagy reaggi zene mellett dartsozhattok, vagy csocsózhattok is.

Akkor most melyik budapesti romkocsmába menjek

Ha a fárasztó munkanap után szeretnéd a stresszt levezetni, akkor menj be valamelyik belvárosi romkocsmába, Az V., VI., VII, kerületben a bulinegyedben bkv-val és biciklivel is könnyen megközelíthető helyen lazíthatsz a kedvenc italod mellett és az is lehet, hogy találkozol rég nem látott haverjaiddal is. Ha családi kikapcsolódást is szeretnél a gyerekeidet és a kutyádat is magaddal vinnéd, akkor pedig induljatok el a Városligetbe. Vár titeket a Nyereg. Limonádézás közben a szabad levegőn, zöld övezetben, sétálhattok vagy rollerezhettek. Ha az idő éppenséggel nem kedvez a szabadtéri programnak akkor egy kis art mozis kikapcsolódást is érdemes megfontolni.

Romkocsmák Budapesten
Értékelés:

Post navigation


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük