Ha neked is van céged, akkor pontosan tudod, hogy az eredményesség eléréséhez mennyire hozzá tud járulni az, ha a munkatársak jobban együtt tudnak működni. Számos dolgot megtehetsz ennek érdekében, például szervezhetsz különböző rendezvényeket. Egyik ilyen a csapatépítő tréning, melyet most be is mutatunk.

csapatépítő tréning

Miért olyan fontos a csapatépítő tréning?

A csapatépítő tréningen a munkavégzéstől eltérve, kötetlenebb keretek között, könnyedebb stílusban, egymással együtt működve oldhatjátok meg a munkavégzéssel együtt járó feladatokat és azzal összefüggő bármilyen élethelyzetet is, de lehetőséget nyújt arra is, hogy egy hajszolt időszak után akár fel is töltődhessetek.

Mire figyelj, ha csapatépítő tréninget szervezel?

A legfontosabb az, hogy megfelelő helyszínt válassz a tréningnek. Számos lehetőség közül választhatsz, ezért először is döntsd el azt, hogy milyen típusú csapatépítő tréninget szeretnél szervezni. Ha a tréning alatt valamilyen képzést is szeretnél a munkatársaknak lebonyolítani, akkor érdemes egy olyan helyszínt választanod, ahol egy erre a célra kialakított konferencia terem is megtalálható. Ha fontosnak tartod azt is, hogy a csapatépítő tréning ideje alatt kikapcsolódjanak a munkatársaid, akkor elmehettek egy olyan helyre, ahol erre is van lehetőség, pl. egy wellness szállodába.

És ha én több napos rendezvényt szeretnék?

A több napos rendezvények számára is vannak ideális helyszínek. Ebben az esetben érdemes egy csendes helyszínt kiválasztanotok, netán ellátogatni egy ismert borvidékre, ahol lehet enni-inni, és mulatozni. A vidéki környezetben garantáltan ellazulhattok és zavartalanul vehettek részt a tréningen, ahol pihenhettek is egyet, de az aktív kikapcsolódásra is van lehetőség. Ezeken a vidéki kistelepüléseken számos szabadtéri sportlehetőséggel várnak titeket. Kosarazhattok, teniszezhetek, focizhattok, de manapság már van jó néhány olyan hely, ahol akár lovagolhattok is, de akár extrém sportokat is űzhettek. Szóval a vállalati csapatépítő tréning olyannyira emlékezetes lehet, hogy akár az év végi karácsonyi partin is visszaemlékezhettek rá.

Csapatépítő tréning ötletek
Értékelés:

Post navigation


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük