Elérkezett a nyár már egyre többen töltünk el egy egy kellemes délutánt valamelyik strandon. Az uszodák és a folyamatosan nyitva tartó gyógyfürdők mellett budapesti szabad strandok is várják a látogatókat.

Miért olyan népszerűek a budapesti strandok?

A fővárosunkról elmondhatjuk, hogy egy igazi fürdő város. Több évszázaddal ezelőtt épült török fürdőket és a legmodernebb aquaparkokat is kipróbálhatják a turisták, de közlekedésnek és az agglomerációnak köszönhetően a Budapesten élők is gyakran kapcsolódhatnak ki a strandon.

Miért menjek el én Budapesten strandra?

A budapesti strandokon testileg és lelkileg is feltöltődhetsz minden kedves rokonoddal, ismerősöddel együtt. A budapesti strandok csodálatos környezetben, fákkal körülvett ugyanakkor hatalmas napsütötte területeken találhatóak, így kényelmesen olvasgathattok a napon vagy akár az árnyékban is. A kicsikéid a legmodernebb játszótereken, csúszdázhatnak, hintázhatnak de sok helyen az ugráló várban is eltölthetnek egy – egy órát. Ha strandolás, akkor mégis csak a vizes sportoké a főszerep. Ha tele vagytok energiával és edzeni, vagy csak jókedvűen ugrálni akartok, akkor az úszómedence vár benneteket. Egyre több helyen vehettek részt aqua fitnesz programon is. De ha az izmaitokat ellazítva, kellemesen szeretnétek relaxálni egy kis ideig, azt a közel 40 fokos, gyengéden simogató termál vízben, vagy a jaccuzziban tehetitek meg. Sőt számos helyen élvezhetitek a hidromasszázs örömeit is. Ha egy kis kalandra vágytok, akkor pedig a gyakran hullámzó, erősen sodró medencékbe menjetek. És ha a kiadós mozgás vagy a lazító relaxáció közben megéheztetek, akkor számos étterem ajánlatai közül válogathattok. Vigyázni szeretnél az alakodra? fogyassz hekket görög salátával. A párod imádja a vörös húsokat, akkor választhat ebédre egy kiadós marhapörköltet kapros túró nudlival. Az édes szájú gyermeked pedig biztosan örülni fog egy felvidéki palóc levesnek és a nutellás – tejszínes gofrinak.

Budapesti strandok
Értékelés:

Post navigation


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.