Tulajdonosként sikerült egy olyan szakértő gárdát összekovácsolnom, akikre igazán büszke vagyok, mert nem csak a munkájukban kiválóak, de becsületes, tisztelettudó emberek, akik jó közösséget is alkotnak. Ez lehet az oka annak, hogy munkáink zömét ajánlás útján kapjuk az elégedett ügyfeleink által. Mindig, minden helyszínen ki tudok jelölni egy munkavezetőt, aki átlátja az egész feladatot a területen, irányítja a munkát, és egyeztet a megrendelővel.

Úgy gondolom, egy vállalkozás csak akkor lehet hosszú távon sikeres és versenyképes, ha tisztességesen dolgozik, és magas minőséget produkál. Örömmel tölt el, hogy ennek sikerét folyton visszaigazolják számomra az ügyfeleink. De nem csak az elvégzett munkáinkat dicsérik, hanem a kollégáim hozzáállását, viselkedését is. 28 év alatt sok mindent megoldottam, de néha még most is érnek új kihívások. Egy különleges burkolatmintát megkomponálni, egy új típusú munkagépet beüzemelni, váratlan helyzetet időben megoldani, egy nehezen megközelíthető terepet biztonságosan, gazdaságosan megmunkálni, stb.

Elégedett vagyok, mert folyamatosan alkothatok, jó csapatokkal dolgozhatok, ismeretségeket, barátságokat köthetek pl. veled, miközben mondjuk egy klassz gépkocsibehajtóval, parkolóval vagy egy terasz burkolattal megkönnyítem az életed.

Ha térburkolás vagy térkövezés iránt érdeklődsz keress bátran valamelyik elérhetőségemen.

Telefonszám:
+36 (20) 411 8017

E-mail cím:
info@terburkolat.eu

Professzionális térburkolás, térkövezés a Térkövező Kft-val
Értékelés:

Post navigation


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük