Hugo_BossA parfümöket egyre többen szerzik be webáruházakból. A gyors és kényelmes rendelés, a házhoz szállítás, vagy a kijelölt helyen történő átvétel (pick-pack pont) mellett egyéb előnyei is vannak az on-line vásárlásnak. A parfüm webáruházak kínálatában ugyanis megtalálhatóak az ismert gyártó cégek néhány évvel korábban készített termékei is, így a már bevált és megkedvelt kereskedelmi forgalomban nem kapható illatokhoz is könnyen hozzájuthatunk.

A parfüm webáruházak üzemeltetői gondoltak azokra is, akik szeretnék a vásárlás előtt kipróbálni a különböző illatokat, így néhány millilitert tartalmazó termék mintákat is értékesítenek vagy ajándékba adják egy megrendelt termék mellé. Egy parfüm webáruház további előnye, hogy jóval kedvezőbb áron szerezhetőek be az illatok és teszterek és bizonyos esetekben a termékeket vissza is vásárolják ha az illat nem volt megfelelő. Sok shop esetében a megrendelt termék ára nem is befolyásolja a szállítási költséget és ingyenesen kiszállítják a megrendelt parfümöt. További előnyök, hogy sokan az első vásárlás alkalmával már kedvezményeket biztosítanak a következő vásárlásokhoz. Más webáruházak pedig kedvezményes kuponokkal próbálják magukhoz csábítani a vásárlókat.

Érdemes tehát alaposan körülnézni a piacon és a számunkra legmegfelelőbb üzletet választani. Mindenképpen tanulmányozzuk a garanciára vonatkozó részt, hogy nehogy meglepetés érjen bennünket.

Eau de Parfüm vagy Eau de Toilette?

Az egyik leggyakoribb és legnépszerűbb parfüm koncentráció az Eau de Parfum. Ez 10-30% közötti parfümolaj tartalommal (leggyakrabban 20%). Illata hosszan, akár órákig tart. Az alap illatjegyek pedig még 24 óra elteltével is megmaradhatnak, így igen alkalmasak egész napi használatra.

A másik leggyakoribb koncentráció az Eau de Toalet. Ez kevesebb illatanyagot tartalmaz ami 5-20%-ot jelent (általában 10%). Éppen emiatt ez egy könnyedebb parfümfajta ami árban is olcsóbb (ez nem törvényszerű!), mint az Eau de Parfum. Illatuk órákon át érezhető, de nem tartanak egész nap. Használatát elsősorban esti alkalmakra ajánljuk.

Parfüm webáruház

Post navigation


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük