nyák

A termelő tevékenységekben rendkívül fontos szerep jut a szerződésben meghatározott minőségű és mennyiségű árucikkek elkészítésének és határidők pontos betartásának. A silány termékeket nem veszi át a megrendelő, a határidő elmulasztása pedig kötbér fizetési kötelezettséget von maga után. Ahhoz, hogy ezeket a veszteségeket a vállalkozások el tudják kerülni számos feltételnek kell eleget tenni. Egyik ilyen feltétel, hogy a gyártáshoz használt eszközök minősége kifogástalan legyen, amihez a megfelelően elvégzett nyomtatott áramkör, avagy nyák beültetés elvégzése elengedhetetlen.

Miért olyan fontos a nyák beültetés?

nyomtatott áramkörA nyák beültetése nagy mértékben hozzájárul a kiváló minőségű termékek gyártásához. Három különböző technológiája érhető el. Az első az átmenő furatos, a második a felületkezelt, a harmadik pedig a kevert módszer.

Mire figyelj, ha partnert keresel a nyák beültetéshez?

Ahogyan azt már korábban említettük, a legnagyobb hangsúly a minőségen van. A minőség oszthatatlan és összetett. Igaz ez a nyák beültetésre is. Azonban számos dolog van ezen a területen is amit ellenőrizhetünk.

Ebben segíthetnek a különböző típusú tanúsítványok. A legismertebb minőség irányítási rendszer igazolást az ISO jelenti. Azonban ebben az iparágban létezik egy ennél jóval szigorúbb előírásoknak is megfelelő gyártási szabvány, ez pedig az IPC. Mindenképpen olyan partnert válassz, aki ennek az elektronikai ágazatban használt szabványrendszer követelményeinek megfelelően végzi el a nyák beültetést.

A másik ilyen szempont a gyártás. A nyák beültetésnél is lényeges, hogy a legmodernebb gépekkel készítsék el az egyes alkatrészeket. Ezen kívül fel kell készülni arra is, hogy ezeket a gépeket gyakran le kell cserélni, és fontos a hibamentesség ellenőrzése is. Hiszen csak a tökéletes terméket veszi át a megrendelő partnerek.

Ötletek a nyák beültetéshez
Értékelés:

Post navigation


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük