A telephelyeknek célszerű megfontolniuk a konténeres üzemanyagkútba való befektetést, hiszen így a targoncáknak és más logisztikai gépeknek nem kell elhagyniuk a területet azért, hogy feltöltsék az üzemanyagtartályt, ezzel időt, energiát és pénzt is spórolhatnak, tehát hamar megtérülnek a kútra fordított kiadások.

A konténeres üzemanyagkút, gázolajkút számos előnyt kínál az ipari telephelyek, építkezések, bányatelepek, erőművek és más, nehézgépekre támaszkodó vállalkozások számára. A kút segítségével biztonságosan tárolhatjuk az üzemanyagot saját telephelyünkön és a nyilvános kutaknál lényegesen alacsonyabb áron tankolhatunk. Ráadásul a berendezés minden előírásnak megfelel, de a helyszíni engedélyezési eljárásokat el kell végezni.

A saját kúttal történő tankolásnak tehát rengeteg előnye van, mint már említettük biztonságos, költséghatékony és kényelmes megoldást nyújt az üzemanyag ellátást illetően.

Miért jelent olcsóbb megoldást saját kúttal tankolni?

A közkutak magasabb árakat számítanak fel a rezsiköltségek, adók és az egyéb kiadásaik miatt. Saját kúttal az üzemanyagot ömlesztve vásároljuk meg, amit tárolhatunk a telephelyünkön, mindez alacsonyabb kiadásokat eredményez. Helyszíni tankolásnál bármikor ellenőrizhetjük az üzemanyag felhasználást és megakadályozhatjuk az illetéktelen hozzáférést, ezáltal csökken a lopások vagy csalások kockázata, ráadásul nem kell többé időt fordítanunk a telephelyen kívüli üzemanyagtöltő állomásokra való utazásra.

A kutak telepítése és engedélyeztetése nem bonyolult, a telepítési és engedélyeztetési folyamatok elvégzése jellemzően nem a telephelyeket érintik, hanem egy másik vállalkozást, akik kifejezetten ezzel foglalkoznak.

Ezek a kutak egy konténerbe vannak zárva, így biztonságos és védett tárolási megoldást nyújtanak. A tartályokat úgy tervezték, hogy megfeleljenek az iparági előírásoknak és védelmet nyújtsanak a kiömlések, szivárgások és egyéb veszélyek ellen.

Sok konténeres üzemanyagkutakat kínáló vállalat távoli üzemeltetési és telepítési szolgáltatásokat is vállal. Ezek a szolgáltatások lehetővé teszik a vállalkozások számára az üzemanyagszintek és a felhasználás távoli nyomon követését, riasztásokat kapnak az alacsony üzemanyagszintekről és távolról működtethetik az üzemanyagkutat.

Ideális megoldás a telephelyeknek saját kúttal tankolniuk?
Értékelés:

Post navigation