prémium autók tartós bérletre

Mindenki szeretné, hogy vállalkozása, cége minőségi megjelenéssel bírjon. Bármennyire is jó szolgáltatásokkal bírunk, adnunk kell a megjelenésünkre is. Az öltöny mellett mindig jól jön egy prémium minőségű autó is, ha ügyfelekhez indulnak munkatársaink. Gépkocsi tartós bérlet esetén, kis készpénz igény mellett, prémium kategóriás autókkal emelheti megjelenését hosszú távon!

A gépkocsi tartós bérlet előnyei

prémium kategóriás autók tartós bérlete
Gépkocsi tartós bérlet

A tartós bérlet velejárója, hogy időt spórolhatunk meg vele, hiszen nem kell nekünk gondoskodni a gépjárművek üzemeltetéséről, fenntartásáról. Legtöbb helyen választhatjuk, hogy flottakezelő partnerünk végezze az a tartós bérlet alatti üzemeltetéssel járó feladatokat.

Sok esetben a tartós bérlet költségeit céges kiadásként is elszámolhatjuk, visszaigényelhetjük az áfát.

Tartós bérlet által olyan prémium kategóriás, folyamatosan fiatal gépjárművel végezhetjük a napi feladatainkat, amit lehet, hogy amúgy meg sem engedhetnénk magunknak, ezzel is növelve magabiztosságunkat, kényeztetve egónkat.

A tartós bérlet konstrukció azon vállalkozások számára lehet megfelelő, amelyek elsősorban bérleti díj alapján szeretnék használni a gépjárművet, és nem a tulajdonszerzés a céljuk. A gépkocsi tartós bérlet kisebb havi likvidítási terhet jelent, hiszen a bérleti díjak az eszköz elhasználódásával arányosak.

Minőségi gépjárművek tartós bérletét, kedvező áron tudja intézni például az eurofleet -nél.

Gépkocsi tartós bérlettel javíthatjuk cégünk megítélését
Értékelés:

Post navigation


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.