CsúszásveszélyA baleset: gyors, váratlan, erős külső hatás, mely időszakos vagy maradandó sérülést okozó nem szándékos cselekvésből kialakuló esemény.

Amikor ez bekövetkezik az érintett személy – esetleg családja – sincs olyan állapotban, hogy hatékonyan tudná érvényesíteni jogait. A baleseti kártérítés megfelelő és hatékony intézését érdemes szakemberekre bízni, akik tapasztalati rutinnal, szakmai háttérrel, a baleset következményeinek többirányú megvizsgálásával úgy tudják képviselni a balesetet szenvedett személy érdekeit, hogy azok a gyógyulási folyamatot elősegítsék, a következmények negatív hatásait legjobban kompenzálják.

Bárkit bármikor érhet közlekedési vagy munkahelyi baleset. Egy-egy súlyosabb sérülés hosszú gyógyulási folyamatot – keresőképtelenséget – is jelenthet, valamint komoly anyagi terhet is róhat a balesetet szenvedett emberre, illetve családjára.

A közlekedési baleseti kártérítés akkor járhat, ha közlekedés során szenved súlyos balesetet, amennyiben nem ön okozta a balesetet.

Ugyancsak kaphat baleseti kártérítést, ha pl. Ön házastársa mellett ült, amikor az a családi autóval balesetet okozott és Ön is megsérült.

Nagyon fontos az is, hogy maradandó sérüléseknél milyen rehabilitációs ellátásban részesül a sérült. Gyakran tapasztaljuk, hogy a TB támogatott eszközöknél hatékonyabbak is vannak, melyeket a baleseti kártérítés összegéből könnyebben lehet finanszírozni.

Nem biztos benne, hogy ki okozta a balesetet és nem tudja, hogy jár-e Önnek a baleseti kártérítés?

Keressen fel bennünket és lehet, hogy meg fog lepődni!

Számtalan olyan helyzet van, amikor a rendőrség már meg is büntet valakit baleset okozásáért, ám mégis kérhet baleseti kártérítést személyi sérülése miatt.

Más esetben előfordulhat, hogy munkahelyi balesetben sérül meg egy alkalmazott, ő maga is felelősnek érzi magát, a jog mégis juttat kártérítési lehetőséget számára.

Ne próbálja egyedül eldönteni, mi a helyes, bízzon a független szakértőkben: hiszen akinek a kártérítést fizetnie kellene, pl. a munkáltató, abban érdekelt, hogy Ön ne kérjen baleseti kártérítést akkor sem, ha az jogszerű.

Bátran hívjon, vagy keressen bennünket e-mailben, hogy máris segíthessünk Önnek egy jó tanáccsal!

Noll Ügyvédi Iroda (1067 BUDAPEST, PODMANICKY U. 33. IV/6) telefonszámok: +36-1-302-4254; +36-20-924-0172; +36 30 311 6153; e-mail: info[kukac]nolliroda.hu.

Baleseti kártérítés

Post navigation


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük