Szőnyegtisztítás súrolás nélkül? Lehetséges!

 

Talán kijelenthetjük, hogy a szőnyegtisztítás és a szőnyegsúrolás szavak még a tisztaságmániások arcára sem csalnak mosolyt. Nagytakarítás idején a szőnyeg tisztítása az, ami általában a legtöbb időt igényli. Egy merőben új technológia azonban gyorsan változtatott ezen. Az Aqua Clean vagy másik nevén Easy Clean gyártási technológia során a szőnyegeket egy lehet vékony szennytaszító réteggel látják el. Ez a speciális bevonat teljes mértékben megakadályozza a szennyeződések bejutását a szőnyeg szálai közé. Legyen szó különböző szószokról, vörösborról, kávéfoltról vagy éppen szétmaszatolt csokoládéról a folt minden esetben rendkívül könnyedén eltávolítható a szőnyeg felületéről. Ráadásul az Easy Clean technológiának köszönhetően a lecsöppenő zsírfolt vagy olajfolt sem tehet többé kárt a szőnyegben. Ezen a speciális szennytaszító védőrétegen megtapadó szennyeződések csupán tiszta víz és egy nedves törlőkendő segítségével maradéktalanul eltávolíthatóak a szőnyeg felületéről. Az Easy Clean szőnyegünkre cseppenő foltot először itassuk fel egy törlőkendővel, majd öntsünk rá egy pici tiszta vizet és körkörös mozdulatokkal egy nedves törlőkendővel távolítsuk el a foltot. Ilyen módon a legmakacsabb szennyeződések is néhány perc alatt teljes mértékben letakaríthatóak a szőnyegről.

Vegyszermentes tisztítás

A fent említett technológiának köszönhetően a szőnyegek vegyszerek, mesterségesen előállított súrolószerek nélkül tisztíthatóak, így azok számára is ideális, akik végleges száműzték otthonukból a kemikáliákat. A tisztításhoz nem szükséges desztillált víz, egyszerű csapvíz segítségével eltüntethetőek a szennyeződések a szőnyegről.

Antiallergén szőnyeg

Igazán jó hír a porallergiások számára, hogy az Easy Clean speciális védőrétegnek köszönhetően a por és a poratka sem tud a szőnyeg mélyebb rétegeibe jutni és nem tud a szálak között megtapadni. A védőrétegen megtapadó por hagyományos porszívóval nagyon egyszerűen, pillanatok alatt maradéktalanul eltávolítható a szőnyegről. Így végre a porallergiások is választhatnak kényelmes és puha szőnyeget otthonukba anélkül, hogy az allergiás tünetek folyamatosan kellemetlenséget okoznának.

A védőréteg egy rendkívül vékony, az emberi szem számára észrevehetetlen, átlátszó réteg. A szennytaszító réteg ráadásul nem tartalmaz semmilyen az egészségre káros anyagot, így bátran használhatod otthonodban az Easy Clean technológiával készült szőnyegeket. A szennytaszító bevonatnak köszönhetően a közhiedelemmel ellentétben a szőnyegnek egyáltalán nem lesz merev tartása, hanem kifejezetten puha, könnyen hajlítható és feltekerhető. Szerencsére ezt a szennytaszító technológiát már nem csak a szőnyegek, hanem a bútorszövetek gyártása során is alkalmazzák. Természetesen még nem minden bútorszövet készül Easy Clean technológiával, de az egyre növekvő népszerűségének köszönhetően már egyre több webáruházban találhatsz ezzel a technológiával készült bútorszövetet és természetesen szőnyeget is. Ha szeretnéd megkímélni magad az állandó szőnyegtakarítástól vagy a bútorszövetek súrolásától, akkor válassz Aqua Clean technológiával gyártott termékeket!

Szőnyegtisztítás súrolás nélkül.
Értékelés:

Post navigation