Padló burkoló alapanyagokra az épületek minden helyiségén belül, illetve külterületeken, teraszokon és az erkélyeken is szükségünk van. Azonban az egyes területekre nem tehetjük le ugyanabból az alapanyagból készült burkoló lapokat. Számos területen van szükségünk vízálló burkoló anyagokra is.

vízálló laminált padló

Hova tegyél feltétlenül vízálló padló burkolókat?

A válsz kézen fekvő, minden olyan területre, amely vízzel érintkezik. Például a teraszokra, erkélyekre, vagy ha van medencéd, akkor a körülötte lévő területekre, a lakásodban pedig minden olyan helyiségbe, ahol vízcsap található, például a konyhába, fürdőszobába és azokba a helyiségekbe is, ahol magas a levegő pára tartalma, illetve a gyerekek vagy a hobbiállatok miatt gyakran és könnyen szokott víz kerülni a padlóra.

Milyen vízálló padló burkoló közül választhatsz?

Nagyon sok helyen használják a csempéket, de ma már egyre népszerűbbek a vízálló laminált padlók is.

Mi jellemzi a vízálló laminált padlókat?

A vízálló laminált padlók ugyanolyan sokféle színárnyalatban szerezhetőek be, mint a jól ismert és számos ingatlanban használt szalagparketták.

Fehér, beton, egészen világos és sötét natúr fa árnyalatú vízálló laminált padló közül válogathatunk, ezért a konzervatív és a modern lakberendezési stílust kedvelők is könnyedén megtalálhatják a nekik legjobban tetsző burkoló anyagot.

Milyen előnyei vannak a vízálló laminált padlónak?

Ez a padló burkoló anyagok rendkívül strapabíróak, akár több évtizeden keresztül is használhatóak. Van közöttük olyan termék is, amelyre a gyártó 25 évig tartó garanciát is vállal. Egyszerűen és gyorsan tisztíthatóak és rendkívül magas komfortérzetet biztosítanak. Könnyen beépíthetőek és a persze kopásállóak és az esetlegesen kialakuló karcoknak is rendívül jól ellenállnak.

Mi jellemző a vízálló laminált padlókra?

Post navigation