Ahhoz, hogy az otthonunkban tökéletesen jól érezzük magunkat és a holmijaink is mindig biztonságban legyenek, szükségünk van megfelelő nyílászárókra, beltéri ajtókra, ablakokra is. Gondold csak végig, hogy mekkora károkat tud okozni, ha víz szivárog be a lakásodba. Ugye te sem szeretnéd átélni ezt az érzést? Ha ez igaz, akkor olvasd végig ezt a bejegyzést, mert egy rendkívül megbízható nyílászáróról, a Gealan ablakokról olvashatsz jelen cikkünkben.

Gealan ablak

Miért használd te is a Gealan ablakot?

Ezeket az ablakokat egy német cég gyártja és több, mint öt évtizedes fennállási ideje alatt bizony nemzetközi hírnévre és elismerésre tett szert. Az általuk gyártott műanyag ablakok ugyanis egyedi technológiai eljárással készülnek, így rendkívül ellenállóak pl. az időjárás viszontagságaival szemben. Persze az ablakok tervezésekor gondoltak a hangszigetelésre is, így csakis kiválóan hangszigetelő nyílászárókat készítenek. A hő- és hangszigetelésnél fontos szerepe van az üveg vastagságának, ami ebben az esetben akár 41 mm is lehet.

A praktikus előnyök kialakítása mellett a Gealan ablakok tervezői gondoltak az ablakok megjelenésére is, az ablakok designja folyamatosan igazodik a kor elvárásaihoz. Ma már bármilyen stílusú épületbe beépíthetőek a Gealan ablakok, a gyár ugyanis rendkívüli színválasztékkal várja az érdeklődőket és akár egyedi, metál fényű kereteket is készít.

A biztonság szempontja?

A Gealan ablakok biztosítják a védelmet a betörőkkel szemben is, hiszen az alapanyagok, a biztonsági vasalatok garantálják ezt is. A biztonságtól nem lehet elválasztani a minőséget sem. Ennek az idő előrehaladtával folyamatosan változó követelménynek a Gealan ablakok is maximálisan eleget tesznek. A természeti kihívásoknak és az egyes országok jogszabályi követelményeinek is megfelelnek és rendkívül hosszú ideig használhatóak.

Amennyiben szeretnél beszereltetni egy ilyen, vagy ehhez hasonló ablakot, akkor ajánljuk figyelmedbe a következő ablakos oldalt, ahol szinte mindent megtalálsz a Gealan ablakokról.

Gealan ablak otthonra

Post navigation