Az otthon vagy bármely építmény építése nemcsak a tervezésről és az esztétikáról szól, hanem a felhasznált anyagok minőségének biztosításáról is. Bármely építési projekt egyik legfontosabb tényezője a kiváló minőségű építőanyagok használata. Itt jön a képbe a Mapei márka.

Az 1937-ben alapított Mapei világelső az építőipari ragasztók, tömítőanyagok és vegyi termékek gyártásában. A márka azóta kibővítette termékcsaládját a felület előkészítő, vízszigetelő, valamint rugalmas és textil padlóburkoló termékekkel.

A Mapei négy fő kategóriában kínál széles termékválasztékot…

A Mapei ragasztókat és tömítőanyagokat úgy tervezték, hogy biztosítsák a felületek és anyagok biztonságos kötését, ezáltal javítva a tartósságot és a hosszú élettartamot. A kategóriába olyan termékek tartoznak, mint a csemperagasztók, kerámiaragasztók, fa ragasztók és építőipari tömítőanyagok.

A rugalmas és textil padlóburkolatok magukba foglalják a ragasztókat, tömítőanyagokat és felület-előkészítő termékeket. Az épületek felületének előkészítése döntő fontosságú a hosszú élettartam szempontjából. A Mapei felület-előkészítő termékek széles választékát kínálja, mint például alapozók, kiegyenlítő vegyületek és javítóhabarcsok.

A Mapei vízszigetelő termékei biztosítják, hogy a víz ne tudjon behatolni semmilyen épületszerkezetbe. A kategóriába olyan termékek tartoznak, mint a vízszigetelő membránok, cementkötésű és akril vízszigetelő bevonatok, valamint vízszigetelő adalékanyagok.

Ragasztók és tömítőanyagok

A ragasztók és tömítőanyagok létfontosságú összetevői minden építési projektnek és a Mapei széles termékválasztékot kínál a különböző munkafolyamatokhoz. A Mapei Keraquick Rapid Set ragasztója például tökéletesen alkalmas olyan helyeken, ahol nagy a gyalogosforgalom. A Kerapoxy CQ Epoxy Groutja pedig azokon a területeken, ahol nagyobb ellenállásra van szükség a vegyszerekkel szemben, így tökéletes laboratóriumokba, kórházakba és konyhákba.

A ragasztó vagy tömítőanyag kiválasztásakor alapvető fontosságú, hogy olyan terméket válasszunk, amelyek az adott célt szolgálják. A Mapei különböző aljzatokhoz különféle termékeket kínál és a megfelelő biztosítja majd az erős kötést.

A Mapei Rugalmas és textil padlóburkolatok csoportjába olyan termékek sorolhatóak, amelyek a különböző típusú padlóburkoló anyagokhoz, például vinilhez, linóleumhoz és gumihoz igazodnak. Az Ultrabond Eco ragasztócsalád tökéletesen alkalmas szőnyegburkolatokhoz, míg az Ultrabond Eco V4 Evolution ragasztó ideális vinil padlóburkolatok lerakásához.

A termékek alkalmazása nem nehéz és kiváló ragasztási tulajdonságokkal rendelkeznek, amivel biztosítják, hogy padlóburkolatunk hosszú ideig jó állapotban maradjon.

A felület előkészítése kritikus lépés minden építési projektben, mivel síknak, repedésmentesnek kell lennie, kizárólag így lehet a padlóburkolatot vagy csempét lerakni. A márka Primer T terméke tökéletesen alkalmas a betonfelületek alapozására bármilyen ragasztóanyag felhordása előtt, míg a Planipatch termék ideális az egyenetlen felületek kisimítására.

A Mapei márka és az általuk forgalmazott termékek
Értékelés:

Post navigation