kutyatáp a kutyáknak

Szerencsére ma már egyre többen gondolunk családtagként a kutyánkra, nem csupán egy házőrző szolgálatot teljesítő állatot látunk benne, hanem jó esetben észrevesszük, hogy az eb egy sokkal összetettebb életet él. Neki is vannak igényei, és ő is odafigyel a mi elvárásainkra. Az egyik legfontosabb igénye egy kutyának (bár ez nem mindig tudatosul benne, így nem is feltétlenül jelzi), hogy megfelelő táplálékhoz juthasson. A kutyatáp minősége bizony nagyon eltérő a piaci kínálatban. Az alsó árszegmens hemzseg a rosszabbnál rosszabb összetételű kutyaeledelektől, de a felsőbb kategóriákban sem mindegy, hogy melyiket választjuk. Nekem 4 kutyám van: Rexi, a 10 éves német juhász, Fifi és Pufi egy alomból származó labradorok, 5 évesek és legújabb tagként 2015 tavaszán érkezett meg Buksi, egy nagyon aranyos keverék kölyök egy közeli menhelyről.

Kutyatáp
Kutyatáp

Jó összetételű kutyatáp

Szoktam nekik főzni is, de nem mindig marad rá időm, így boltban vásárolt kutyatápokat is be kellett szereznem. Régebben már sokfélét kipróbáltunk, a kedvencünk a Brit kutyatápcsalád volt. Aztán a neten bukkantam rá a Flatazor kutyatápra. Nagyon jó összetételű és meglepően kedvező áron sikerült rendelnem a webshopjukból. Külön tetszik, hogy kifejezetten kölyök, felnőtt és idősebb kutyák számára is készítenek kutyaeledeleket. Úgy néz ki, hogy mind a 4 kutyusom odavan érte. Legalább ezt az egy dolgot nem kell tovább keresnem, többet tudunk játszani, szebb a szőrük is, és szerintem a kedvük is jobb lett. Bár lehet, hogy csak attól, hogy nekem is könnyebb egyszerűen megrendelni a vacsorájukat.

És hogy ne csak a kutyánk egészségére figyeljünk oda, hanem a sajátunkra is, olvassa el miért is fontos a kutyagumi feltakarítása.

Megtaláltam a legjobb kutyatápot
Értékelés:

Post navigation


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük