A kutyák rendkívül szeretett házi kedvencek, sokan teljes értékű családtagként kezelik őket. Az ebek nagyon hálásak a törődésért és a gondoskodásért, a tartásukhoz pedig számos felszerelés szükséges. Az egyik legfontosabb a kutyák tekintetében, hogy minőségi táppal etessük őket, ami hozzájárul egészségüknek a megőrzéséhez, immunrendszerük erősebbé tételéhez, arról nem beszélve, hogy a szőrüket is fényesebbé teszi a jó kutyaeledel és kevésbé fogják hullajtani.

Milyen tápot válasszunk?

A Happy Dog kiváló márka, minden egyes típusa minőségi fehérjét tartalmaz. A Happy Dog szárazeledelek gyártása Németországban zajlik egy családi üzemben. A tápok speciális receptúra alapján kerülnek előállításra, nem mellesleg aminosavakban gazdagok, így hozzájárulnak a kiegyensúlyozott mindennapokhoz. Húst, halat, farmokon tenyésztett baromfit egyaránt tartalmaznak és mélyalmos tojást. A Happy Dog kutyaeledelek hozzájárulnak ahhoz, hogy négylábú kedvencünk ne csak egyoldalú fehérjeforrást kapjon a napi étkezések során. A vállalat a minőséget szigorú ellenőrzésekkel garantálja, így biztosak lehetünk benne, hogy nem csak ízletes falatokat kap majd kedvencünk, hanem maximálisan egészségeset is.

Legyen szó bármilyen fajtájú és méretű kutyusról, a Happy Dog kutyatápok között garantált, hogy megtaláljuk a legideálisabbat, a gyártó még a kölyök, idős, túlsúlyos, illetve allergiás kutyákra is gondolt. A tapasztalatok szerint, a Happy Dog kutyaeledeleket még azok az ebek is szívesen fogyasztják, akik alapesetben nem nagy étkűek. A márka termékei közül nem csak száraz eledeleket szerezhetünk be, hanem van lehetőségünk nedves tápokat is vásárolnunk, akár vegyíthetjük is a kettőt. A Happy Dog kutyatáp snack kínálata is bőséges és jutalomfalatok tekintetében sincs hiány.

Milyen ízesítésben kaphatóak a Happy Dog kutyatápok?

Lazacos, csirkés, halas, marhahúsos, bárányos, afrikai strucchúsos, lóhúsos, garnélás, tintahalas, kacsahúsos, zöldséges és burgonyás ízetsítésben is megtalálhatóak a boltok polcain. Kiszerelésben is többféle kapható, van 300 grammos is, de akár 15 kg-os is.

A kistestű kutyáknak célszerű apróbb szemcsés eledelt adnunk, ezt könnyebben el tudják rágni, az adagolást az ajánlások alapján végezzük, amennyiben bizonytalanok vagyunk kérjük ki az állatorvos véleményét.

Ismerjünk meg egy kiváló kutyatáp márkát
Értékelés:

Post navigation