Az egészségünkért és a szépségünk megőrzéséért bizony számos dolgot kell megtennünk. Nem hanyagolhatjuk el magunkat, számos, immár rutinnak számító feladatunk van. Ott van például a tisztálkodás, sminkelés, különböző kozmetikai kezelések, vagy akár a masszázsok is. Azonban az alapos gondoskodás ellenére sem feledkezhetünk meg az idő múlásáról. Bizony az idő előbb utóbb nyomot hagy mindenki bőrén és betegségek kialakulásához is vezethet. Azonban az ilyen elkerülhetetlenül bekövetkező élethelyzetekre is van számos megoldás. Egyik például a plazma kezelés.

Milyen területeken használható a plazma kezelés?

Pasma_pen_before
Kezelés előtt

A plazma kezeléssel kiváló eredményeket érhetünk el a rugalmatlan, megereszkedett bőr szerkezetének a módosításában. Érdemes kipróbálni a szemhéjakon és a szem környéki bőrfelületen, de az ajkak körüli területeket is megszépíthetjük ezzel az eljárással. Vannak azonban olyan betegségek is, amelyek gyógyításában is használható a plazma kezelés, például eltávolíthatóak vele a szemölcsök, de a seprűvéna kezelésében is rendkívül hatékony.

Miért érdemes kipróbálni a plazma kezelést?

Pasma_pen_after
Kezelés utána

A plazma kezelés azért is annyira népszerű, mert nem tartozik a bonyolult és meghatározott ideig tartó felépülést igénylő plasztikai sebészeti beavatkozások közé, hanem fájdalom mentes és gyors eljárás. Egyetlen egy beavatkozás után elért eredményt is akár éveken keresztül is élvezhetjük.

Mire figyeljünk, ha szeretnénk kipróbálni a plazmakezelést?

Minden esetben adj részletes tájékoztatást az egészségi állapotodról a kezelést megelőző konzultáción. Lehetnek olyan megbetegedések illetve terápiák, amelyek esetében nem ajánlott a plazma kezelés.

Ezen kívül beszéljetek a testápolási szokásaidról is, hiszen a beavatkozás után meghatározott szabályok szerint kell élned egy darabig. Azonban mindez csak egy átmeneti ideig tart.

Elképzelhető, hogy a következő bejegyzésünket is érdekesnek fogja találni: botox kezelés.

Szépségünk megőrzése plazma kezeléssel

Post navigation


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük