botox kezelés

A szépségünkért és az egészségünkért folyamatosan teszünk. Azonban az idő előrehaladtával mindannyiunk életében megjelennek a ráncok, melyeknek az eltüntetéséhez nem mindig elegek a krémek. A kezdetben aprócska, hajszálvékony elváltozásokból később markáns ráncok keletkeznek és bizony komoly orvos esztétikai beavatkozásokra van szükség az ilyen ráncok kisimításához. Az egyik ilyen beavatkozás a botox kezelés.

injekciós botox kezelés

Miért éppen a botox kezelés?

A botox kezelés kiválóan alkalmas az orr, a szemöldök, a szem környéki területek, valamint az állon megjelenő ráncok eltüntetésére. Ha ezt a kezelést választod, akkor az arcod teljes területét megfiatalíthatod, az eredmény pedig egy olyannyira tökéletesen természetes hatású szépség, hogy ha egy ismerősöd szembe jön veled az utcán, akkor nem fogja tudni megmondani azt, hogy mégis mitől fiatalodtál így meg. Ehhez azonban arra van szükség, hogy egy olyan precíz kezelő orvost válassz, aki tökéletesen ismeri az arc minden egyes részének a felépítését, hiszen nem minden esetben van szükség az arc teljes területének a kezelésére. Az is fontos, hogy megfelelő mennyiségű botox jusson a kezelt testfelületre, hiszen ha túl sok hatóanyagot fecskendeznek be, az nagyon csúnya elváltozáshoz vezethet.

Az injekciós beavatkozás maga azért minimális fájdalommal jár, és az is igaz, hogy rövid ideig tart, De készülj fel arra is, hogy a botox kezelést bizonyos időközönként meg kell ismételni. Kezdetben, általában 3-6 hónapig élvezheted a hatását, így nagyjából fél évente szükséges megismételni a beavatkozást. De az idő előre haladtával egyre ritkábban lesz szükség az újabb beavatkozásokra, később akár két évig is megőrizheted arcod szépségét. Viszont számíthatsz arra is, hogy a botox kezelés kiegészítésre szorul. Szerencsére számos plasztikai sebészeti beavatkozással együtt is alkalmazható. Orr plasztika, szemhéj plasztika és a zsírfeltöltés, vagy épp a zsírbontás is megoldás lehet.

Botox kezelés a ráncok eltüntetéséhez

Post navigation


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük