Újdonsült kismamák és tapasztalt anyukák öltözködési útmutatója

Emlékszel amikor első babáddal voltál várandós és a legutolsó gondolataid között szerepelt a divatos öltözködés lehetősége is, hiszen szinte lehetetlen volt akár csak 1, trendibb ruhát is találnod, amely a várandóságod alatt kényelmet biztosított volna neked és születendő gyermeked számára?

Számát sem tudnák megtippelni, hogy hányszor hangzott el a szátokból a mondat: A kismamákra nem gondolnak? DE. MI. A b.boom kismama divat több mint 10 évvel ezelőtt pontosan azért alakult, mert hiánypótló a mai napig kereskedelmi kategóriájában, hiszen nagyon kevés, kifejezetten kismama ruházati üzlet található az országban. Szerencsére egyre többen ismertek meg bennünket, veszitek igénybe webáruházunk nyújtotta kényelmet. Tudjuk, hogy most sem egyszerű kismamaként öltözködni, de vásárlóink elégedettséggel távoznak személyes vásárlásuk esetében, hiszen széles választékkal és különleges, egyedi darabokkal várjuk a kismamákat. Nemcsak kismama farmereket találhatnak  a hozzánk betérő vevők, olyan különleges darabok is mint például a bőrhatású nadrág, melyből nemcsak a sima, hagyományos slim fazon elérhető, de beszerezhető belőle állatmintás is. Ez kuriózumnak számít a kismama ruha piacon és egyben nagyon sikkesnek is.

A legtöbb vásárlónk szereti a letisztult, minimalista divatot, így nem meglepő, hogy az általunk forgalmazott MAMALICIOUS márka elnyeri tetszésüket és elégedettek is hiszen minőségi anyagokat használ a dán kismama ruházat gyártó cég. 

Mi az ami elengedhetetlen egy kismama gardróbjában?

Természetesen minden nő saját maga tudja, hogy mi  a legjobb és legkényelmesebb számára a baba várás ideje alatt. Mégis van egy úgynevezett “kismama alap ruhacsomag” melyet érdemes beszerezni. Ezek között elsőként említendő a nadrág. Sok hölgy esik abba a tévedésbe, hogy a hagyományos nadrágja jó lesz a terhesség idejére is, nos ez tévhit. A hétköznapi nadrágok úgy lettek kialakítva, hogy azok anyaga, varrása és anyagához tett elasztán mennyisége épphogy enged, azonban a kismama nadrágok jellemzően magasabb elasztán tartalommal rendelkeznek, derék résznél állíthatók és nem utolsó sorban egy jó minőségű(!) nadrág a várandósság kitart. Miről ismered fel a jó minőségű kismama nadrágot? 1. Anyag minősége: igényes, kellően sztreccses, varrása nem hanyag. Ha bandázzsal ellátott nadrágot veszel akkor érdemes a bandázs elasztikusságára is figyelni. A nadrág után érdemes a felsőre fektetni a hangsúlyt, hiszen a pocakodnak még a várandósság utolsó hetében is el kell férnie a felsőben, így évszaktól függően ajánljuk kényelmes póló, tunika és egy  pulóver beszerzését. A fehérnemű esetében a várandósság idejére és a szülés utáni időszakra is érdemes gondolni. Természetesen ezek csak az alap dolgok, melyek egy kismamának javasolt beszereznie. Ezen kívül érdemes szót ejteni arról is, hogy a várandósság 9 hónapjában nem fogsz bezárkózni, ugyanúgy éled majd a társadalmi életed, eljársz dolgozni, eseményeken jelnesz meg. Mi erre is fel vagyunk készülve. Milyen kismama élethelyzetek adódhatnak amikor különleges, elegáns ruhára lesz szükséged? 

Kismamaként meghívhatnak egy esküvőre, ahol a nagy pocakod biztosan szeretnéd elegáns ruhába öltöztetni. Szerencsére alkalmi kismama ruháink között nemcsak a csipke anyagúak találhatók meg, hanem a minimalista, letisztult vonalak is, melyek tökéletesek lehetnek diploma átadó ünnepségre esetleg munkahelyi ünnepélyre.

A dolgozó anya: Ma már a legtöbb kismama dolgozik, így szükség lehet komolyabb stílusú  darabokra is, hiszen a munkahelyen elvárhatják tőled, hogy várandósan is elegáns és csinos legyél. A b.boom butikokban nincs hiány az office look szerű kismama ruhákban.

Divatos öltözködési kisokos kismamáknak

Post navigation


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük