Carrera napszemüveg

A napszemüvegek nem csak kiegészítőként funkcionálnak, óriási szerepük van abban, hogy meggátolják az UV sugarak által okozott szembetegségeket. Hatalmas egészségügyi problémákhoz vezethet, ha valaki nem szerez be egy olyan márkájú napszemüveget, ami a kellő védelmet képes nyújtani. Ellenkező esetben roncsolódhat a színlátás, gyengülhet az éjszakai látás, és egyéb súlyos betegségek is kialakulhatnak. Azok a napszemüvegek, amelyeket az utcákon, piacokon árulnak valószínűleg egyáltalán nem szűrik meg az UV sugarakat. Tehát nem érdemes ezen spórolni, célszerűbb rááldozni egy picivel többet, hogy óvjuk szemünk világát.

Mire figyeljünk még oda?

Amennyiben megbizonyosodtunk róla, hogy megfelelő UV védelemmel van ellátva a napszemüveg, jöhetnek a további szempontok. Figyeljünk arra, hogy az üveg ne torzítson, mert ez megváltoztatja a térérzékelést. A lencse színét tekintve a sárgást, barnást tartják többnyire a legkényelmesebbnek. Méretre passzoljon a fejünk méretéhez, az semmi esetre se jó, ha túl nagy és billeg.

A Carrera napszemüveg kiváló választás!

A Carrera egy olyan márka, amely a fentebb leírt feltételeknek teljes mértékben megfelel, ezért rendkívül jó választás. A céget Wilhelm Anger alapította 1956-ban, az ötletet a Carrera Panamericana autóverseny adta. Az első időkben leginkább sport és sí szemüvegeket dobtak piacra, később pedig megjelentek a motoros szemüvegek is. Kifejlesztették az Optyl nevű hőre edzett műanyagot, ami lényegesen könnyebbnek, valamint rugalmasabbnak bizonyult a többinél. 1974-ben Ferdinand Alexander Porsche híres autóvezető is csatlakozott a vállalkozáshoz. Ebben az évben pedig megalkották a Carrera Porsghe Design nevet viselő kollekciójukat is, ami szintén nagy sikereket aratott szerte a világban. A vállalat mai napig folyamatosan szponzorál különféle sporteseményeket.

Napjainkban már rengeteg típusú Carrera napszemüvegből válogathatunk, színben és formában egyaránt, garantált, hogy mindenki megtalálja a stílusához legjobban illő darabot. Kétségtelen, hogy kényelmes viseletet biztosítanak, még az extrémebb tevékenységeknél is megállják a helyüket. Márkás napszemüvegeket a Yozz.eu sportruházat és lifestyle webáruházból vásárolhat!

A jó napszemüveg titka!

Post navigation


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük