A megállító tábla használható reklámfelületként, de iránymutatást is adhat. Erre szükség lehet például üzlet helyiség felújításakor, áthelyezésekor vagy átalakításakor. De a megállító tábla sokat segíthet a különböző típusú balesetek megelőzésében. Ezért gyakran helyezik el frissen felmosott csúszós felületek közelében.

Miben segíthet még a megállító tábla?

Ahhoz, hogy egy vállalkozás sikeresen tudjon működni folyamatosan tenni kell. Fontos, hogy megismertessék önmagukat, termékeiket, szolgáltatásaikat a célközönséggel. Ezért a cégek különböző online felületeket használnak, meghatározott tematikájú eseményeket bemutatókat, tréningeket szerveznek illetve megjelennek néhány rendezvényen állásbörzén és kiállításon is. Ahhoz, hogy mindez megvalósulhasson szükség van számos figyelem felhívó eszközre, pop up-ra, roll up-ra, poszterre és a megállító táblára is.

Hol szerezhetőek be a megállító táblák?

A megállító tábláknak több típusa van. A legegyszerűbb sztenderdeknek megfelelő táblák általában fekete színűek és krétával, vagy filccel írott szövegeket, ábrákat tartalmaznak. Az egyedi stílusú megállító táblák megrendelhetőek többek között digitális nyomdákban vagy “reklám” marketingre szakosodott cégeknél.

Mire ajánlott figyelni, ha egyedi stílusú megállító tábla rendelése előtt?

Az egyedi stílust csak úgy lehet láthatóvá tenni, ha a megállító tábla felületét részletesen megtervezik. A vállalkozás, valamint a programok sajátosságai teszik igazán egyedivé a dizájnt. Az egyediséghez továbbá hozzá tartozik a felület minősége is, amit a megállító táblát készítő digitális nyomda által használt alapanyagok garantálnak.

Milyen praktikus szempontokat érdemes figyelembe venni a megállító táblák készítésekor?

Fontos, hogy megfelelő tartószerkezettel legyen ellátva a tábla, de ne legyen balesetveszélyes. Adjon stabil tartást, a külterületen használt termékek esetében pedig az időjárás elleni védelmet is biztosítson.

Megállító tábla

Post navigation