GPS nyomkövetés

Frissítés dátuma: 

A GPS nyomkövetés nemrégen terjedt el Magyarországon, mivel itthon is felismerték, hogy mekkora potenciál is van az ilyen rendszerek alkalmazásában. Ma már szinte minden mozgatható eszközre, járműre, tárgyra lehet kapcsolni valamilyen GPS nyomkövető eszközt. A technológia már a 60-as években is létezett, azonban ekkor még csak az amerikai, valamint szovjet hadsereg alkalmazta, de az évek múlásával elterjedt a katonaságon kívül is, így már bárki élvezheti a GPS nyomkövetés adta biztonságot és megbízhatóságot. Ha ilyen szolgáltatást szeretne vásárolni, akkor többféle konstrukcióból is választhat. Az egyik legelterjedtebb a csomagajánlat, melynél fizet egy bizonyos összeget és megkapja az ebben a csomagban foglalt összes szolgáltatást. Ezzel az a probléma, hogy gyakran olyanokért is fizet a megrendelő, melyeket nem is akar használni, vagy nincsen rá szüksége. Ennek a problémának a megoldásáért egyre jobban elterjedőben van az a konstrukció, mely keretén belül a megrendelő csak azért fizet, amit használ. A GPS nyomkövetésnek számos felhasználási területe van, de a legelterjedtebbek kétség kívül a gépjármű nyomkövetés, valamint a flottakövetés.

A gépjármű nyomkövetésről bővebben

A gépjármű nyomkövetés messze a legtöbbet igényelt szolgáltatás és nem véletlenül. Számos autó tulajdonosnak segített már ez a technológia, hogy megvédjék, vagy esetleg megtalálják a gépjárművét. Fő feladata a gépjármű nyomkövetésnek, hogy ne lopják el az autót, de ha mégis bekövetkezne a lopás, akkor könnyedén meg lehet találni, mivel a technológia GPS alapú. A nyomkövetést kiválóan lehet kiegészíteni indításgátlóval, kormányzárral és riasztóval is.

A flottakövetésről bővebben

A flottakövetés nem csak követésre alkalmas, holott az elsődleges feladata ez. Ha egy megbízható céget választ, aki kiterjedt szolgáltatást nyújt, akkor naprakész információkat fog kapni járművei pontos helyzetéről, különböző statisztikákat, melyek jelzik, hogy betartották-e a sebességkorlátozásokat, határidőket, ellenőrizni tudja eszközén az üzemanyagszintet, az aktuális sebességet stb. Amint látja egy flottakövető rendszerrel szinte minden lényeges adatot tudni fog gépjárműveiről.

A Pettrack Kft. már hosszú évek óta foglalkozik GPS nyomkövetéssel és ezzel együtt természetesen a flottakövetéssel, gépjármű nyomkövetéssel és még számos hasznos szolgáltatással. Tekintse meg oldalukat és kérjen árajánlatot még ma!

A GPS nyomkövetés tulajdonságai és szolgáltatásai
Értékelés:

Post navigation


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük