Az elmúlt 10 év során egyre nagyobb igény fogalmazódott meg a közönség soraiból a sofőrrel együtt történő autóbérlések iránt. Nincs ez másképp a mikrobuszos, kisbuszos szegmens esetében sem. Mára már odáig jutottunk, hogy ez a “kifinomult” szolgáltatás nem tartozik az extra igények sorába.

Tekintsük át pontokba szedve, hogy kiknek és mikor jelenthet nagy segítséget a mikrobusz bérlés sofőrrel:

– Belföldi és külföldi rövidebb/hosszabb idegenforgalmi utak lebonyolításához
– Iskoláknak, egyesületeknek sport programokra történő gyerekszállításhoz
– Repülőtéri transzferhez Budapesten és vidéken
– Kiscsoportos osztálykirándulás vagy tanulmányi út lebonyolításához
– Személyszállításhoz, kulturális eseményekhez (speciális program, koncertre, színház, stb.)
– Külföldi munkához személyszállítás során
– Esküvőre történő személyszállítás alkalmával

Tehát ha több napos útra vinné munkatársait, vagy csak a családot szeretné kényelmesen célba juttatni, de nincs aki vezetne, akkor a sofőr igénybevétele pont kapóra jöhet Önnek. A 6 és 9 személyes mikrobuszokban az emberek mellet a csomagok is kényelmesen elférnek. Ha esetleg még több helyre lenne szüksége, az sem probléma. Egy extra utánfutó bérlése az is megoldható a jobb kölcsönzők esetében!

Belföldi és külföldi személyszállítás esetén jó szívvel ajánljuk figyelmébe a Bestrent KFT.-t. Segítségükkel mindenki egyszerűen és gyorsan eljuthat a kiszemelt úti céljába. Akár külföldi, akár belföldi kényelmes utazásra vágyik, a folyamatosan karbantartott és fiatal autóparknak köszönhetően ez nem jelent akadályt. A cég 15 éves fennállása óta immáron több ezer (nem tévedés!) célpont eléréséhez segítette hozzá ügyfeleit, partnereit. A rendszeresen és újra visszatérő ügyfelek folyamatos emelkedésének száma pedig a szolgáltatás színvonalának fokmérői!

Kisbusz bérlés sofőrrel

Post navigation