barista iskola Budapest mellett

Egy barista tanfolyam kiváló lehetőség arra, hogy elmélyítsd ismereteidet a kávéval és a különleges kávés italokkal kapcsolatban. Lehetőséged nyílik, hogy megismerd a kávék fajtáit, tulajdonságait, átfogó képet kapsz kávé feldolgozásáról a cserjétől a kész kávés alkotásig. Megtanulhatod, hogyan bánj a kávéval a különböző elkészítési fázisokban, hogy a végeredmény a legjobb íz élményt nyújtsa fogyasztójának. A tökéletes espresso érzés eléréséhez tudnod kell, hogy az elkészítés alatt a legfőbb dolog a kávéőrlő megfelelő beállítása, valamint a tejhab elkészítésének megfelelő technikája. A Barista iskolák célja olyan barista tanfolyam biztosítása, amely megfelelő Latte art ismeretekkel ruházza fel tanulóit.

A barista iskola képzése

barista iskola csömörön
barista iskola Csömörön

A képzések gyakorlati tudásodat is fejlesztik, melyet a modern gépparkok biztosítanak neked. Egy kávé pincérnek ismernie kell az alap kávés italokat és az esztétikus díszítési módokat is, melyekkel lenyűgözheted a vendégeket. Gyakorlat teszi a mestert, ezért a képzések gyakorlat orientáltak, így a sikeres vizsga után minden szükséges folyamatot készség szinten végezhetsz el. Az esspresso gépek használatát is tökéletesen elsajátítod, így nem érhet meglepetés.

Budapest közelében, Csömörön található a Barista Campus, amely kiváló elméleti és gyakorlati tudással ruház fel, hogy tökéletes íz élményt biztosíthass vendégeidnek a kávés italok terén. Szakképzett tanárok vezetnek végig az alapokon és tanítanak meg rá, hogy miként alkoss különleges kávés italokat, melyeket egy egyszerű vendéglátós nem képes elkészíteni. A barista iskola elvégzésével olyan tudás birtokában leszel, mellyel akár kávézót is nyithatsz.

A barista több mint egy vendéglátós, ő élményt biztosít vendégének, melyet a kávé fogyasztása közben élhet át.

Barista Iskola Budapest közvetlen közelében

Post navigation