A lakások és az ingatlanok kialakításához és komfortossá tételéhez többféle lehetőség van. A belső építészet folyamatosan fejlődik, a lakberendezők az összes ingatlant különlegessé varázsolják. Egyre gyakrabban használják a dekorüveget is.

Miért lett olyan egyszerű ez a puritán alapanyag?

Az üveget még mindig sokan túlságosan egyszerűnek tartják, de ma már számos művész használja, sőt egyre többen választják az üvegfestést és az üvegékszer készítést hobbinak. De szívesen vásárolnak üvegből készült, eredeti muranoi dísztárgyakat vázákat, tálkákat, vagy gyertyatartókat. Így érthető, hogy a lakberendezők is szívesen választják az ingatlanok átalakításához a speciális kialakítású rendkívül exkluzív a megjelenésű dekorüveget.

Miért szeretik olyan sokan a dekorüvegeket?

Az üveg jellegzetes színárnyalata, egyedi fénye önmagában átalakítja még a legrégebbi panelokat is. De művészi kivitelezésű is lehet, hiszen bármilyen, akár saját készítésű ábra és rajz is kerülhet az üvegajtóra, vagy térelválasztóra. A dekorüvegnek számos praktikus előnye is van. A lakás szinte minden helyiségében felhasználható. Ajtók, térelválasztó elemek, zuhanyválaszfalak, mosdók is készíthetőek dekorüvegből.

Sőt a dekorüveg akár a csempét, vagy a belterületi lépcsők korlátait is helyettesítheti. Áttetszőek így tágasabbá teszik a teret is és beengedik a napfényt akár a panelok sötét folyosóiba is.

Mire figyelj a dekorüveg beépítése előtt?

A dekorüveg felszerelése nem is olyan egyszerű, ezért érdemes olyan partnert keresni a beépítéshez, aki helyszíni szemlét tart, pontosan felméri a területet és ha szükséges eltávolítja a csempéket is.

A csempéket esztétikai okok miatt is érdemes eltávolíttatni, hiszen az egyedi dekorüveghez hasonló stílusú csempe passzol.

Dekorüveg

Post navigation