babzsákfotel modern színekben

A babzsákfotel napjainkban egyre nagyobb népszerűségnek örvend, és nem csak azért mert rendkívül modern darabját képezi egy lakás bútorzatának, hanem mert anatómiai hatása az emberi szervezetre nézve mérhetetlenül kedvező. Használat közben teljesen felveszi testünk helyzetét, optimálisan megtámasztja a gerincoszlopot, nyakat, és a csigolyákat, ezáltal csökkenti a derék-, és hátfájással kapcsolatos panaszokat. Maximális kényelmet biztosít, így sokkal kipihentebbnek érezhetjük magunkat, hiszen teljesen ellazítja az izomzatot.

modern babzsákfotel

A babzsákfotel elődjei

A kezdetekben gesztenyefa leveleivel tömték ki a matracokat, ami egész kényelmesnek tűnt, de a töltőanyag hamar bomlásnak indult, és penészessé vált. Ezután kicsi ping-pong szerű labdákkal próbálkoztak, viszont több összetört belőle a terheléstől. Majd ráakadtak a polisztirol gyöngyökre, amit elsősorban hő-, és hangszigetelésre használtak, azonban erre a célra is tökéletesnek bizonyult.

Milyen a modern a babzsákfotel?

Manapság már számtalan formában, méretben, és mintázatban kapható ez a kiválónak mondható ülőalkalmatosság. Lakberendezők szintén előszeretettel ajánlják a lakás tartozékaként. Az igazán jó minőségű babzsákfotel belső huzata strapabíró vízlepergetős anyagból készül, aminek a töltőanyagát szabályos méretű polisztirol golyócskák képezik. A külső huzat leginkább erős vászonból, amely könnyedén levehető, és a tisztítása pofon egyszerű. Általában mosógépben is moshatóak.

A babzsákfotel több stílusban fellelhető, így mindenki megtalálhatja a saját igényeinek legmegfelelőbbet. Legyen szó az egyszerűséget, letisztultságot képviselő darabokról, egészen az exkluzív bőr, elegáns, merészebb példányokig, amelyek egyedi megjelenést biztosítanak az otthon számára. Egyre elterjedtebbek a kültéri változatban beszerezhető babzsákfotelek, ugyanis hangulatosabbá, modernebbé varázsolják a kertet, és lehetőségünk van a szabad levegőn kipihenni egy nehéz nap fáradalmait. Szeretne babzsákfotelt vásárolni magának, vagy babájának? Válassza a Bobobjca műhelyt a baba termékek vásárlására!

Miből készül a legmodernebb babzsákfotel?

Post navigation