A fogmosás igen apró dolognak tűnhet az életben, de meglepően nagyon fontos tevékenységnek számít, amely kihatással van a mindennapi életünkre. A megfelelő fogmosás segít megőrizni a fogak egészségét és a napi 3 alkalom történő megfelelően kivitelezett használat megalapozza a szép mosolyt. Tehát a fogmosás nem csak egészségesebb mosollyal ruházza fel a használóját, de magabiztosabbá is teszi! Ehhez ajánlunk most egy remekbe szabott terméket a Xiaomi Mi Sonic elektromos fogkefét, amely magas hatásfokú szónikus okosfogkefe. Tömör, korróziónak ellenálló és fémmentes anyagokból készült fogkefe fejjel és többféle előre beállított fogmosási móddal rendelkezik. De lássuk mi is teszi ezt a fogkefét ilyen hatékonnyá és nagyszerűvé.

Magas minőségű mágneses levitációs motor

Ennek a fogkefének nemcsak magas frekvenciájú rezgése, hanem kiemelkedő ereje is van. A japán és német mérnökök által kifejlesztett szonikus motor 31000 rezgés / perc teljesítményre képes. Fogaihoz érintve a fogkefe feje megtartja ezt a sebességet, így sokkal hatásosabban tisztítja a fogakat, mint a hagyományos fogkefék.

A Mi Soni elektromos fogkefe 700mAh lítium akkumulátorral rendelkezik. Ez hosszú élettartamot biztosít ami annyit takar, hogy normál mód esetén a napi 2×2 perc fogmosás mellett 18 nap üzemidővel rendelkezik. Egy mobilos applikáció segítségével pedig többek között nyomon követhető az akkumulátor töltöttsége így mindig látható mennyi szufla van a készülékben. Az USB-portnak köszönhetően könnyen tölthető akár számítógép akár bármilyen hordozható töltő segítségével.

Mobilos alkalmazással a hatásosabb fogmosásért

Az okostelefonra tölthető applikációval nem csak a töltöttségi állapot követhető nyomon, de egyedi beállításokat is létrehozhatunk a termékhez. A letölthető alkalmazás Bluetooth technológiával csatlakozik az eszközhöz amelyen keresztül például beállíthatjuk a fogmosás időtartamát, a rezgés intenzitását és annak módját. Az fogkefében található érzékelők folyamatosan mérik és értékeli a fogmosás technikánkat, amelyről visszajelzést kapunk. Továbbá, az alkalmazás segítségével különféle napi és havi statisztikák érhetők el a fogmosások időtartalmáról, a megmosott fogak lefedettségéről, stb.

Az okosfogkefe IPX7 vízálló tanúsítvánnyal is rendelkezik, ami garantálja a biztonságot valamint vízbeesés esetén sem megy tönkre.

Elektromos okosfogkefe
Értékelés:

Post navigation


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.