Az idő mindenki életében fontos. Embereknek és cégeknek egyaránt alkalmazkodniuk kell az időhöz. Nagyon sok olyan gép és műszer van, amelynek működéséhez szükség van speciális óraszerkezetekre. Az óragyártás a legtöbb nemzet számára mindig kardinális kérdés volt. Nem volt ez másként Oroszországban sem . Éppen ezért itt is nagy hagyományai vannak az óra gyártásnak. Például a világhírű Poljot órákat is ebben az országban készítik.

Poljot óra
Poljot karóra

A Poljot óra története

A Szovjetunióban az órákat 1927-ben kezdték el gyártani. A cél a Szovjetunió lakosainak és a Vörös Hadseregnek megfelelő minőségű órák gyártása. A Poljot első termékei karórák, pilóta- és műszerfali órák valamint a hajó kronométerek voltak. Kezdetben amerikai szerkezetek alapján Először Moszkvában gyártották órákat. A II. Világháború miatt azonban fokozatosan a keleti területekre menekítették ki a gyárat. Persze a háborús helyzet miatt az órák mellett a hadiipar számára nélkülözhetetlen termékeket is gyártottak.

A II. Világháború után ismét Moszkvában gyártották az órákat. Azonban az űrkutatás előretörése, Jurij Gagarin sikere miatt az óragyár is megkapja a Poljot nevet.

Poljot óra
Poljot karóra

A Pojot napjainkban

A Poljot órák ma is világ színvonalú időmérők közé tartoznak. A férfiak és a hölgyek számára is ajánlanak prémium kategóriába sorolható és magával ragadó, rendkívül egyedi karórákat. Minden órát a legkorszerűbb precíziós szerkezetekkel állítanak össze. Kizárólag a legjobb minőségű svájci és orosz mechanikus szerkezeteket használnak a Poljot órák gyártásához. A Poljot óra szemmel látható exkluzív értéket és egy jól meghatározható stílust nyújt minden viselőjének.

Poljot óra

Post navigation


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük