A divattervezők a 2018-as szezonra is bőven tartogatnak meglepetéseket. Szinte minden évben születnek olyan darabok, amelyek meghökkentik a nagyközönséget, de vannak olyanok is, amelyekkel még akár több évig is találkozhatunk, ha kimegyünk az utcára.

A tervezők úgy gondolták, hogy modern, festményszerű alkotásokat is megjelenítenek bizonyos ruhadarabokon, amelyek nem a letisztultság érzetét hordozzák magukba, hanem inkább absztrakt, színesebb trendet képviselnek.

A virágok szerelmesei is örvendezhetnek, hiszen újra hódítanak a szebbnél szebb, virágokkal teli összeállítások.

A farmer ugyebár sose megy ki a divatból, viszont minden évben csodálatra méltó és egyedi újításokon megy keresztül. Idén nem nyúlhatunk mellé, ha a sötétebb mellett tesszük le a voksunkat, sőt akkor lesz igazán megnyerő, ha tetőtől talpig sötét színű farmerba bújunk.

Minél rojtosabb, annál jobb!

Idén nagy hangsúlyt fektettek a rojtokra, a ruhaneműkön kívül táskák, cipők és egyéb kiegészítők is ezt a stílust képviselik majd.

A 2018-as év legkedveltebb színének a levendulát választották, ami nagyon kellemes és tavaszias, vidám árnyalat, bár kissé sápadtabbá teszi az embert. Aki igazán merész az öltözködés terén, nyugodtan viselheti rikítóbb kiegészítőkkel, rúzzsal vagy lábbelivel, de sötétebb kellékekkel is rendkívül mutatós.

Ebben az évben se foghatunk mellé, ha sportosabbra vesszük a figurát vagy, ha a csipkés kollekciókat helyezzük előtérbe, mivel továbbra is fénykorukat élik a divat világában.

2018-as divatrendek
Értékelés:

Post navigation


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük