A napokban érkezik az új Ssangyong Torres, 703L-es, a hátsó ülések ledöntése után pedig 1663L csomagtérrel, 170 lóerővel, akár 4 kerékmeghajtással és olcsó árazásával új kategóriát nyithat a Ssangyong Torres modellje, amelyre már nem kell sokat várnia a hazai vállalkozásoknak és SUV-okat kedvelő autósoknak.

A koreai gyártó hamarosan megjelenő terepjárója számos újdonságot hoz magával: prémium kategóriát idéző bőr, vagy bőrhatású belső tere mellett három képernyő biztosítja a gépjármű belső elektronikájának a vezérlését, mint amilyen a szórakoztató rendszer, a klíma, vagy a szellőztetés. Habár utóbbi nem számít egyedi megoldásnak, de jellemzően csak a drágább árfekvésű márkáknál találkozni hasonlóval.

Várhatóan magas felszereltséggel érkezik a Ssangyong Torres: holttérfigyelő rendszerrel, sávtartó asszisztenssel és vészféksegéddel is kapható lesz a modell. A praktikus megoldások sorának azonban itt nincs vége, mivel a pótkeréktartót egyfajta design elemként álmodták meg a gyárban, így a csomagtér ajtó is ízléses megjelenést kapott, ami ráadásul a megszokottól eltérően oldalirányba nyitható.

Ssangyong Torres

Habár még számtalan részletet nem osztott meg a gyártó, azt már tudjuk, hogy a felnik 17-20 col közötti méretben várhatóak, az 5-ös turbómotor mellett pedig 6 fokozatú, automata sebességváltó gondoskodik a szükséges erőről. A komolyabb off-road igénybevételnek megfelelően a már hagyományosnak mondható első kerékhajtás mellett összkerékhajtással is rendelhető lesz a Ssangyong Torres, ami várhatóan új dimenziót nyit a megfizethető árú, de magasabb felszereltségű SUV-ok kategóriájában.

Amennyiben többet szeretne megtudni a márkával kapcsolatosan úgy látogasson el az alábbi linken található Ssangyong autószalonba.

Érkezik a megfizethető erőgép – hamarosan jön a Ssangyong Torres
Értékelés:

Post navigation