Ahhoz, hogy a hétköznapokban minden rutin feladatot pontosan el tudjunk végezni számos holmira van szükségünk. Ha a kisebb, nagyobb felszerelésekre gondolsz, akkor biztos, hogy neked is eszedbe jut az okostelefon, a kulcstartó és talán még a zseblámpa is. Ha nincs zseblámpád, akkor feltétlenül olvasd végig ezt a cikket, mert a vásárláshoz adunk néhány ötletet.

Milyen az ideális zseblámpa?

Ezt a kérdést nem is olyan egyszerű megválaszolni, hiszen sokféle zseblámpa közül válogathatunk és mindenki más más tulajdonságokat részesít előnyben amikor zseblámpát vásárol. De a gyártók gondoltak erre a helyzetre is, ezért könnyen átlátható csoportokba sorolták ezeket a fényforrásokat. Ezért a zseblámpákat a méretek, a teljesítmény és a forma alapján csoportosították, így könnyen megkülönböztethetjük a termékeket.

Kezdjük a méretekkel!

A zseblámpák a kis méretű és könnyű súlyú termékek közé tartoznak. A legkisebb termékek elrejthetőek akár a tenyerünkben is. A zseblámpák közül több egyéb funkciót is betölt. Használhatóak akár kulcstartóként is.

A teljesítmény!

A zseblámpák teljesítménye, a fény erősségét befolyásolja. Eltérő fényerősségű termékek közül válogathatsz, ezért a vásárlás előtt jó ha pontosan tudod, hogy mire szeretnéd használni a zseblámpát. Nem mindegy, hogy a hétköznapokban van rá szükséged, vagy van egy speciális hobbid, például szívesen jársz barlangba, ahol szeretnéd jobban megnézni egyik- másik cseppkövet.

Végül pedig említsük meg a formát is!

A legtöbb zseblámpa egyszerű kialakítású, általában hosszabb egyenes formájúak, de a gyártók már figyelembe vettek számos ergonómiai követelményt is. Így több gumírozott, biztonságos tartást garantáló termék közül válogathatsz.

A formáknak a gyerek zseblámpáknál van még jelentősége. A gyerekek számára ugyanis számos mesehőst ábrázoló zseblámpát gyártottak.

Ha érdekelnek a technikai jellegű dolgok, talán a következő blog bejegyzésünk is felkelti érdeklődésedet: Led tápegység

Zseblámpa
Értékelés:

Post navigation


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük