A megújult Windows Defender komoly védelmet nyújt egy bizonyos szintig, de ha tökéletes biztonságot szeretne, akkor válasszon egy kategóriával jobb megoldást, amely a zsarolóvírusok, kémprogramok és egyéb fejlettebb kártevők elleni védelem terén sokkal naprakészebbek és előrébb járnak mint a Defender.

AVAST

Az Avast Free Antivirus átfogó és előfizetés nélkül is elérhető védelmi megoldás kínál. Nem csak kártevők ellen nyújt hatékony védelmet, de két bónusz funkciót is kínál. Az első a Avast Wi-Fi Inspector, amely ellenőrzi az otthoni hálózatunk biztonsági szintjét, és segít felderíteni az esetleges kockázati lehetőségeket. A másik pedig az Avast Passwords ami egy jelszókezelő, mellyel egy helyen tarthatjuk bejelentkezési adatainkat.

AVIRA

Aki ezt használja az megismerkedhet a legendás hírű német vírusvédelmi technológiával. Maga a kártevő-keresés és -elemzés egy jelentős hányada nem a Pc-nken hanem a felhőben zajlik. Bónusz funkcióként megkapjuk hozzá az Avira Browser Safety bővítményt is, amely adathalász támadások valamint átverős weboldalak ellen nyújt hatékony védelmet.

AVG

Ennek a vírusirtónak a legnagyobb előnye az ártalmas szándékú webhelyek és adathalász átverések elleni védelemben mutatkozik meg. Extra funkcióként megkapjuk a telepített verzió mellé az AVG Secure Browser-t is. Kis erőforrásigény böngésző amely blokkolja a hirdetéseket és a nyomkövetőket és a nem titkosított weboldalakat is titkosítottként kezeli. Érdemes megemlíteni, hogy egy PC-optimalizáló program is létezik a vírusirtó mellé, azonban ezt külön kell letölteni és telepíteni.

Ingyenes vírusirtók win 10 alá
Értékelés:

Post navigation


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük